Uşak Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı

Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı

Paylaş
Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı

Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı

UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi tarafından hizmete açılan Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı. Şehirde faaliyet gösteren altyapı takımlarına destek verirken, aynı zamanda vatandaşlara kaliteli vakit geçirilebilecek sosyal alanlar oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, "Hemşerilerimizin yaşamak ve yaşlanmak isteyecekleri bir şehir için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Uşak Belediye tarafından yapılan Esentepe Spor Kompleksi, Muharremşah Çok Amaçlı Salon ve Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu gibi tesislerin ardından Karaağaç Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu'nun kazandırıldığı bölgede Karaağaç Gençlik Parkı resmi olarak hizmete açıldı. Programda etkinlikler ve çeşitli ikramlar katılımcılarıyla buluştu. Törene Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti İl Kolları Başkanı Hilal Sabancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4 bin 500 metrekarelik alan içerisinde yerini alan Gençlik Parkı vatandaşların beğenisini topladı.

'HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Göreve geldikleri günden bu yana pandemi, deprem ve ekonomik sıkıntılar gibi birçok problemle karşılaşmalarına rağmen yine de projelerini hayata geçirmek çalıştıklarını belirten Çakın, “Geçirdiğimiz zor dönemlere rağmen sizlere söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir emek sarf ettik. Bu konuda tabi ki en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan oldu. Hemen yanı başımızda Mehmet Hacım Yurdu'nda 2000'e yakın öğrencimiz yer alıyor. Bu öğrencilere sosyal olanaklar sağlamak ve spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandırmak bizim için çok önemliydi. Aynı zamanda TOKİ konutlarının da yer aldığı bu bölge, yaptığımız yeni yatırımlar ile hareketlenmiş oldu. Bundan sonra da şehrimizdeki altyapı ve ulaşım ile ilgili sorunları Ankara'dan aldığımız destekle çözmeye devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Açılış programına katılan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, “Mehmet Çakın Başkanımız 5 yıllık sürede o kadar çalışmış ki sürekli yeni bir tesis açıyoruz. Yaşanan o kadar ekonomik zorluklara ve geçirdiğimiz sıkıntılı süreçlere rağmen başkanımızın pek çok projeyi hayata geçirmiş olması bizleri son derece memnun ediyor" diye konuştu.(DHA)

FOTOĞRAFLI