Uşak Uşak'ta yarı yıl tatilinde çocuklar için eğlencenin adresi Atatürk Kültür Merkezi olacak

Uşak'ta yarı yıl tatilinde çocuklar için eğlencenin adresi Atatürk Kültür Merkezi olacak

Paylaş
Uşak'ta yarı yıl tatilinde çocuklar için eğlencenin adresi Atatürk Kültür Merkezi olacak

Uşak'ta yarı yıl tatilinde çocuklar için eğlencenin adresi Atatürk Kültür Merkezi olacak

UŞAK, (DHA)-UŞAK'ta yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için, belediye tarafından 22 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği düzenlenecek. Etkinliğe kayıt yaptıran çocuklar aileleriyle birlikte katılabilecek.

Uşak Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek öğrencileri unutmadı. Öğrencilerin tatilde keyifli vakit geçirip, gönüllerince eğlenmeleri için Atatürk Kültür Merkezi’nde 22 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında 5. Bilim Sanat Çocuk Şenliği düzenlendi. Kayıt yaptıran aileler, çocuklarıyla birlikte iki hafta boyunca devam edecek bilim ve sanattan, eğlenceye kadar pek renkli etkinlikte yer alma şansı yakalayacak. Kayıt yaptıran 6-12 yaş aralığındaki çocuklar merkezin içerisinde yapılan tüm aktivitelerden ücretsiz yararlanabilecek. Her gün saat 10.00-18.00 arasında birbirinden farklı etkinliklerin ve interaktif programların çocuklar ve aileleriyle buluşacağı şenlikte hem merkezden hem de online olarak alınan başvurular 19 Ocak Cuma günü sona erecek.

Etkinlikteki, Bilim Köşesi'nde, uzmanlar eşliğinde gerçekleşecek deneyler ve ilginç bilimsel gösterilerle çocuklar bilimin büyüleyici dünyasını keşfedecek. Sanat Atölyeleri'nde, drama, ritim, geri dönüşüm, veli akademisi ve el sanatları atölyelerinde çocuklar yaratıcılıklarını geliştirebilecek, kendi eserlerini yapacak. Ayrıca ödüllü, eğlenceli yarışmalar yer alacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilginin; Atatürk Kültür Merkezi'nden, @usakbld, @usakkultursanat sosyal medya hesaplarından ve 0 (276) 227 51 63 irtibat numarasından alınabileceği bildirildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı