Başkale Akülü sandalye hayali gerçek oldu

Akülü sandalye hayali gerçek oldu

Paylaş
Akülü sandalye hayali gerçek oldu

Akülü sandalye hayali gerçek oldu

Harun AKSU/BAŞKALE(Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi'nde yaşayan yürüme engelli Şükrü Doğan(70), Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği sayesinde hayali olan akülü sandalyesine kavuştu.  

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik’in katılımlarıyla Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, Başkale İlçesi Yukarı Darıca Mahallesinde yaşayan özel gereksinimli ve yüzde 95 yürüme engelli Şükrü Doğan’ı evinde ziyaret ederek akülü sandalyesini teslim etti. Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, hayırseverlerin desteğiyle engellileri sevindirmeye çalıştıklarını söyledi. Engellilerin mutluluğuna ortak olduklarını dile getiren Aydoğdu, "Engelliler topluma emanettir. Tüm kardeşlerimize daima hizmet vereceğiz. Özel gereksinimli çocuklar ve yetişkinlerimizin hayır dualarını alarak onların her zaman ve her yerde yanlarında olacağız. Ayrıca Hakkari Engelliler Derneği olarak tüm hayırseverlere de teşekkür ediyoruz.  Bu tür yardımlarımıza coğrafya fark etmeksizin devam edeceğiz. Bizler dernek yöntemi olarak her daim engelli kardeşlerimiz yanındayız." dedi.

Doğuştan yürüme engelli Şükrü Doğan ise hayırseverlere, Dernek Başkanı Aydoğdu ve yönetimine teşekkür etti. Doğan, "Bundan sonra ilçede köyde cadde ve sokaklarda rahat dalaşabileceğim. Çok mutluyum. Bu hayalimin gerçekleşmesine sebep olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı