Merkez Yalova’da mazgal ve rögarlar temizleniyor

Yalova’da mazgal ve rögarlar temizleniyor

Paylaş
Yalova’da mazgal ve rögarlar temizleniyor

Yalova’da mazgal ve rögarlar temizleniyor


Emre Can KAZMALI/YALOVA,(DHA)-YALOVA Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında şehir merkezinde bulunan mazgal ve kanalizasyon rögarlarında biriken hafriyat, çöp atığı, pis su ve diğer atıklar temizleniyor.
Yaz  mevsiminin son haftalarının yaşandığı bu günlerde, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları yapan Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri,  biriken atıkları temizleyerek kanalların tıkanmasını önlüyor. Şehrin birçok noktasında birbirinden farklı alanlarda faaliyet sürdüren ekipler, mazgallarda temizlik çalışmaları yapıyor. Yapılan mazgal temizliği çalışmaları ile yağış anında oluşabilecek tıkanıklıklar önleniyor. Ekipler, mazgal temizleme çalışmalarında, cadde ve sokaklar üzerindeki yağmur suyu kanallarındaki mazgalları kaldırıp, içlerinde biriken kum, kâğıt, yaprak, izmarit gibi yabancı maddeleri temizliyor.(
Yalova Belediye Başkanlığı, bu çalışmaların  kurulan özel ekiplerle, önümüzdeki günlerde devam edeceğini, kentteki tüm mazgalların temizleneceğini açıkladı. DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı