Ereğli Hayatını kurtaran zabıta ekiplerine tatlıyla gidip teşekkür etti

Hayatını kurtaran zabıta ekiplerine tatlıyla gidip teşekkür etti

Paylaş
Hayatını kurtaran zabıta ekiplerine tatlıyla gidip teşekkür etti

Hayatını kurtaran zabıta ekiplerine tatlıyla gidip teşekkür etti

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA) – ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde zabıta ekiplerinin devriye atarken araç içerisinde baygın şekilde bulup hastaneye ulaştırdıkları Mustafa Eraslan(64) taburcu olduktan sonra tatlı alarak hayatını kurtaran zabıta ekibine teşekkür etti.
Ereğli’de yaşayan Mustafa Eraslan sahilde balık tutarken yeni bir olta almak üzere aracıyla yola çıktıktan sonra rahatsızlandı. Bölgede devriye atan Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından aracın içerisinde baygın halde fark edilen Eraslan, olay yerine çağrılan ambulansla sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındı. Beyninde pıhtı attığı tespit edilen Eraslan, 5 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Eraslan, bir kutu tatlı alarak gittiği Zabıta Müdürlüğünde hayatını kurtaran zabıta memurları Yaşar Uzun ve Mehmet Şahin’e teşekkür etti.
Zabıta ekibi sayesinde hayatta kaldığını belirten Eraslan, “Bugün yaşıyorsam önce Allah’ın sonra da sizlerin duyarlılığı sayesinde. Beni fark etmeseydiniz, bugün hayatta olmayabilirdim” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı