Merkez Yerel ve Bölgesel İdareler için Bilgi Paylaşımı Projesi tamamlandı

Yerel ve Bölgesel İdareler için Bilgi Paylaşımı Projesi tamamlandı

Paylaş
Yerel ve Bölgesel İdareler için Bilgi Paylaşımı Projesi tamamlandı

Yerel ve Bölgesel İdareler için Bilgi Paylaşımı Projesi tamamlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valiliği koordinasyonunda yürütülen "Yerel ve Bölgesel İdareler için Bilgi Paylaşımı Projesi" kapanış toplantısı ile sona erdi.
Toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun ile birlikte diğer protokol üyeleri ve kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı. Ülke milli marşlarının okunması ile başlayan programda Proje Asistanı Gökhan Beykoz proje hakkında detaylı bilgi verdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Proje Yöneticisi Gaye Yalpa ise projenin 14 Kasımda sona ereceğini ifade etti.
Avrupa Perspektifleri Derneği Başkanı Zhivka Nikolova ise yaptığı konuşmada projeye katkısı olan ve destek veren herkese teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ise, Osmaniye hakkında kısa bir bilgi vererek, Sofya’dan ilimize gelen misafirleri ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, Osmaniye Belediyesi olarak bundan sonra şehrimize hazırlanacak olan her türlü benzer projede destek olacaklarını söyledi.
Son olarak konuşan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ise, "Şehrimiz potansiyeli olan bir şehir, Avrupa Birliği Projelerine her zaman aday olan bir şehiriz. Bu bizim için bir başlangıç olmakla birlikte örnek de olacaktır" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından projelerin değerlendirilmesine geçildi. Serbest Meslek Müşaviri Daniela İvanova “Başarılı Projelerden Çıkarılan 9 Öğreti”, Serbest Meslek Müşaviri Valentina Kordova “AB Fonlu Projeler Konusunda Kula Belediyesi Deneyimleri”, Coğrafi Bilgi Sistemleri Transfer Bilgi Sistemleri Uzmanı Stanimir Andonov “Vatandaşların Yararına Yönelik Projeler-CBS Transfer Merkezi Vakfı Deneyimi” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Toplantı, protokol anlaşmalarının imzalanması ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı