Merkez Yeşildal: Büyükşehir yönetimi toplumun taleplerini göz ardı etti

Yeşildal: Büyükşehir yönetimi toplumun taleplerini göz ardı etti

Paylaş
Yeşildal: Büyükşehir yönetimi toplumun taleplerini göz ardı etti

Yeşildal: Büyükşehir yönetimi toplumun taleplerini göz ardı etti

İzzet NAZLI / HATAY, (DHA) - AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin encümen toplantısında yargı sürecinin devam etmesine karşın satışı ilan edilen 5 arsanın 3’nün satıldığını söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Antakya ilçesi sınırlarında bulunan ve satışını yaptığı arsalar ile ilgili basın toplantı düzenleyen AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, büyükşehir belediyesinin toplumun taleplerini göz ardı ettiğini söyledi. Satışı yapılması planlanan 5 arsanın 3’ünün satışının yapıldığını, kendilerinin de bu konuyu yargıya taşıdığını söyleyen Yeşildal, “Satış gerçekleşmeden önce bunu kamuoyuna ilan etmek gerekiyordu ve ilan ettik. O esnada da davamız açılmıştı. Tıpkı tahmin ettiğimiz gibi ve maalesef üzülerek ifade ediyorum salı günü yapılan satışta bahsini ettiğiniz satışa çıkarılan 5 arsanın 3 tanesi encümen de oy çokluğuyla satışına karar verildi. Ama bu bir son değil yargı süreci devam ediyor ve bütün kalbimle ifade ediyorum buralarla ilgili yargının üzerine düşen görevini yapacağını halkın ortak değerlerini hiç kimsenin sattırmayacağına hiçbir ismen kuruma ve kuruluşa peşkeş çektirmeyeceğine olan inancım tamdır. Büyükşehir yönetimi tüm meselelerde olduğu gibi bu meselede de toplumun taleplerini göz ardı ederek, dinlemeyerek maalesef satış işlemine devam etti" dedi.
Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış uygulamadan vazgeçmesi gerektiğini ve kaynakları doğru aktararak şehre hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı