Yüreğir Yüreğir'de yeşil alanlar artıyor

Yüreğir'de yeşil alanlar artıyor

Paylaş
Yüreğir'de yeşil alanlar artıyor

Yüreğir'de yeşil alanlar artıyor

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi, ilçedeki yeşil alanlar, çocuk parkları ve dinlenme alanlarını arttırmak için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.
Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan parkların ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını sürdürürken, yeni parklar ve yeşil alanlar ilçeye kazandırılıyor. 19 Mayıs Mahallesi'ne çocuk oyun alanı ve dinlenme alanı çalışmaları başlatıldı. Akdeniz Mahallesi ve Yeşilbağlar Mahallesi'ne ise çocuk oyun alanı, vatandaşların spor yapmaları için fitness alanı ve dinlenme alanı yapıldı.
Yakapınar Mahallesi'ne yapılan çocuk oyun alanı ve dinlenme alanına ise Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye'nin Rasulayn bölgesinde YPG/PKK'lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel'in adı verildi.
Vatandaşların dinlemesi için ilçeye yeni yeşil alanlar ve parklar kazandırmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Doğru planlama ve yönetimle çevreye duyarlı, yaşayanların memnun, görenlerin yaşamak istediği bir Yüreğir için çalışıyoruz" dedi.
Yüreğir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan parklarda bozulan oyun alanları, yeşil alanlar, oturma bankları, kaldırım taşları, park içerisindeki yollar ve yürüyüş parkurlarının bakım ve onarımlarını düzenli bir şekilde yapıldığını belirten Başkan Kocaispir, uygun alanlara yeni parklar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı