Yüreğir Yüreğir'in bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Yüreğir'in bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Paylaş
Yüreğir'in bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Yüreğir'in bütçesi oy birliği ile kabul edildi

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi Mali Bütçe Kararnamesi, belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. 2020 bütçesi, 336 milyon lira olarak kabul edildi.
Yüreğir Belediyesi bütçe toplantısı, Mehmet Fatih Kocaispir başkanlığında yapıldı. Toplantıda bütçe, 2020 yılı için 336 milyon lira olarak kabul edildi. Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, bütün meclis üyeleri ile 'Yüreğir İttifakı' kurduklarını söyledi. İddialı bir bütçe yaptıklarını anlatan Başkan Kocaispir, Yüreğir'in her kuruşunun takipçisi olacaklarını vurgulayarak, "Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde çok güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz" dedi.
Belediye gelirlerini artırmak için çalışacaklarını belirten Başkan Kocaispir, "Dışarıda ciddi bir alacağımız var. Vatandaşlarımızla görüşüp borçlarını ödeme konusunda yardımcı olacağız. Belediyemizin kullanmadığı kayda değer gayrimenkullerimizi şeffaf bir şekilde satarak belediyemize gelir elde edeceğiz. Belediyemize ait gayrimenkullerin tekrar kira tespitini yapacağız. Gerçek değerler üzerinden kiraya vereceğiz" diye konuştu.

ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ
Kentsel dönüşümün zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten Başkan Kocaispir, şunları söyledi:
"Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Ortak akılla bir sonuç alınacağını düşünüyoruz. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile ilgili çok özel planlarımız var. Buranın yapacağımız yeniliklerle Yüreğir'in cazibe merkezlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Millet Bahçesi'ni de içerisine yapacağımız yeniliklerle bir çok vatandaşımızın ziyaret ettiği bir merkez haline getireceğiz. Adana'nın en güzel yolları, parkları Yüreğir'de olacak. İşi başından sıkı tutuyoruz, çıkmaz sokakları açmak için hazırlanıyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Kamulaştırma yapıp bu mahallelerimize park yapmayı planlıyoruz."
Yapılacak olan çalışmalara meclis üyelerinin tamamının destek olmasını, katkı koymasını isteyen Başkan Kocaispir, uyumlu çalışmanın hizmete de yansıyacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı