Merkez Yurtlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere gezi

Yurtlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere gezi

Paylaş
Yurtlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere gezi

Yurtlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere gezi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmaniye Kız Yurdu bünyesinde kalan öğrencilere "Gelin Tanış Olalım" etkinliğini kapsamında Kılavuz Gençlik Modeli ışığında yol gösteriliyor. Bu kapsamda, kız yurduna yeni kayıt yaptıran 80 öğrenci, Toprakkale Kalesi, Kent Müzesi, Envar-ül Hamit Camii, Şehitlik, Tren Garı, Osmaniye Gençlik Merkezi, Aslantaş Açık Hava Müzesi, Karatepe Kilim Dokuma Atölyesi ve Kırmacalı Köyü fıstık tarlasını gezdiler.
Bu yıl ilk kez düzenlenen "Gelin Tanış Olalım" etkinliğiyle öğrenciler doyasıya eğlenme ve tanıma fırsatı yakalamış oldular. Çeşitli eğlence oyunlarıyla kente ilk kez gelen öğrenciler arasında kaynaşma sağlanırken eğlenceli ve bilgilendirici aktivitelerin ise Osmaniye Kız Yurdu tarafından yapılacağı bildirildi.
"Gelin Tanış Olalım" etkinliği çerçevesinde bu yıl üniversiteli öğrencilere hizmet vermeye başlayacak olan Osmaniye Kız Yurdu Gençlik Merkezi de tanıtıldı. Özelikle yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirilen öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılında gençlik merkezinin faaliyetlerinden faydalanmaya başlayacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı