Magazin MasterChef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

MasterChef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Paylaş
MasterChef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

MasterChef Tayfun, 2022 MasterChef Türkiye ana kadro seçmeleri sırasında 9. sırada ana kadroya dahil oldu. Evki ve 1 çocuk babası olan Tayfun Genç geçtiğimiz dönemlerde de MasterChef’e katılmış ancak seçmelerde elenerek yarışmaya veda etmişti. İşte MasterChef Tayfun Yavuz hakkında merak edilen soruların yanıtları…

MasterChef Tayfun, ilk etapta hazırladığı tabak ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden üç evet alarak düellolara çıkmaya hak kazanmıştı. Ana kadro seçmelerinde ise yaptığı Kilis tava ile yaratıcılık turuna katılmıştı. Peki, MasterChef Tayfun kimdir? Tayfun Genç kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF TAYFUN KİMDİR?

MasterChef Taryfun 30 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 11 yıldır profesyonel aşçılık yapan Tayfun Genç evli ve bir çocuk babası.

MasterChef’in ilk turunda Saynara isimli enginar püreli bonfile tabağı hazırlayan Tayfun Genç, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden, 3 evet oyu alarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Düellolarda ise Bozbey ve Serkan ile eşleşen MasterChef Tayfun şeflerin istediği patlıcan kebabı tabağını en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

MasterChef Türkiye ana kadro seçmelerinde şeflerin verdiği sürede en iyi Kilis tava tabağını hazırlayan 7 isim arasında yer alan Tayfun bir sonraki etaba geçti. Yaratıcılık turunda ana ürünü çilek olan yemek hazırlamaları istenen yarışmacılar arasında en iyi tabağı çıkarak isim Tayfun oldu. Böylelikle Tayfun ana kadroya 9. Sıradan dahil oldu.

Haberin Devamı

MASTERCHEF TAYFUN GENÇ'İN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Tayfun sosyal medya platformu Instagram'da @tayfunngncc kullanıcı adıyla yer alıyor. 1948 takipçisi bulunan Tayfun Genç, Instagram hesabında eşi ve çocuğuyla birlikte yaptığı yemekleri de paylaşmayı  tercih ediyor.