Magazin MasterChef’te dün akşam kim kazandı? Potaya kimler girdi? 8 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları

MasterChef’te dün akşam kim kazandı? Potaya kimler girdi? 8 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları

Paylaş
MasterChef’te dün akşam kim kazandı? Potaya kimler girdi? 8 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunları ara vermeden devam ediyor. Dün akşam kayısının başkenti Malatya’da gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda Mehmet, Danilo ve Somer şefler mavi takım ve kırmızı takımdan Malatya yöresine ait yemekleri yapmasını istediler. Gecenin sonunda başarılı olan takım dokunulmazlığı kazanırken, başarısız olan takımdan iki isim eleme potasına girdi. İşte 8 Eylül Perşembe akşamı MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme potasına giren isimler…

MasterChef’te 8 Eylül Perşembe akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Dün oynanan oyunun ardından kırmızı takımdan Melih ve Yağız eleme potasına girmişti. Haftanın ilk iki dokunulmazlığını mavi takımın kazanmış olması kırmızı takım üzerinde baskı oluştururken, gözler eleme potasına giren isimlere çevrildi. İşte MasterChef Türkiye 8 Eylül eleme adayları

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

MasterChef’te 8 Eylül Perşembe akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Kayısısı ile ünlü Malatya’da gerçekleştirilen oyunda Mehmet, Somer ve Danilo şefler mavi ve kırmızı takımlardan yörenin yemekleri olan Malhuta çorbası, Etli kıllor, kiraz yaprağından sarma köfte, yarmacalı saçaklı bulgur pilavı, kayısı tatlısı, acılı ayran yapmalarını istedi.

Verilen bir saatlik sürenin ardından yapılan yemekleri değerlendiren şefler oyunu mavi takımdan yana kullandı ve haftanın üçüncü dokunulmazlığını da kazanan mavi takım oldu.

8 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI

Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetmesinin ardından yarışmacılar bu sefer de bireysel dokunulmazlığı kazanmak için kendi aralarında bir mücadeleye girdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Metin, eleme adayı olarak Dilan’ın ismini verdi. Takım içinde yapılan oylama ile gecenin son eleme adayı ise Serpilay oldu.

Haberin Devamı

Böylelikle Vural, Burak Revanbahş, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay eleme adayları oldu.