Magazin MasterChef’te dün gece kim elendi? Yedeklerden ana kadroya kim girdi? 11 Eylül MasterChef eleme gecesi

MasterChef’te dün gece kim elendi? Yedeklerden ana kadroya kim girdi? 11 Eylül MasterChef eleme gecesi

Paylaş
MasterChef’te dün gece kim elendi? Yedeklerden ana kadroya kim girdi? 11 Eylül MasterChef eleme gecesi

MasterChef’te dün gece bir isim elenerek yarışmaya veda ederken bir isim de yedeklerden ana kadroya girme hakkı elde etti. Hafta boyunca oynanan üç dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımdan Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay eleme potasına girmişti. İki etap şeklinde gerçekleşen elemede bir isim yarışmaya veda ederken yedekler arasında yapılan yarışmada bir isim de ana kadroya girdi. İşte 11 Eylül eleme gecesinde yaşananlar…

MasterChef’te dün gece hem sevinç hem de hüzün yaşandı. Elenerek yarışmaya veda eden yarışmacı göz yaşlarını tutamazken, yedeklerden ana kadroya giren yarışmacı ise büyük bir sevinç yaşadı. Peki, MasterChef’te dün gece kim elendi? Yedeklerden ana kadroya kim girdi? İşte 11 Eylül MasterChef eleme gecesi ile ilgili detaylar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DÜN GECE KİM ELENDİ?

MasterChef’te dün gece kırmızı takım için oldukça zorlu geçti. Hafta boyunca oynanan üç dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımdan Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan ve Serpilay eleme potasına giren isimler olmuştu.

11 Eylül eleme gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer şefler eleme adayı yarışmacılardan manş fasulyesinden yemek yapmalarını istediler. Verilen sürenin sonunda en iyi tabağı hazırlayan Serpilay, Burak ve Yağız en başarılı tabakları çıkararak elenmekten kurtulurken Dilan, Vural ve Melih eleme gecesi ikinci turuna kaldı.

İkinci turda ise Dilan, Vural ve Melih şeflerin istediği Palamutto tabağını hazırlayarak son kozlarını oynadılar. Verilen sürenin sonunda şeflerin tadım yaparak değerlendirdikleri tabaklardan en beğenileni Melih’in tabağı olurken yarışmaya veda eden isim Dilan oldu.

Haberin Devamı

Dilan daha tabağını teslim etmeden kendi eksiklerini bilerek eleneceğini düşünmüş ve ağlamaya başlamış, rakipleri Vural ve Melih genç yarışmacıyı sakinleştirmeye çalışmıştı.

Gecenin sonunda elendiğini öğrenen Dilan son olarak yaptığı açıklamada ''Bu yaşıma gelene kadar o kadar büyük acılar çektim ki, Herkes bana senden hiçbir şey olmaz diyordu. Benim de hayattan umudum yoktu. Yaşamaktan umudum yokken MasterChef bana bir kapı oldu. Elenmek hiç istemiyordum. Ben bunu hak ettim. Burası çok zor hepinize çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Ana kadroya girmek için son şanslarını kullanan yarışmacılar arasında en iyi tabağı çıkararak yedeklerden ana kadroya giren son yarışmacı Atike oldu.