Astroloji Yengeç burcu yükseleni nedir? Yükseleni boğa olanların özellikleri nelerdir?

Yengeç burcu yükseleni nedir? Yükseleni boğa olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Yengeç burcu yükseleni nedir? Yükseleni boğa olanların özellikleri nelerdir?

Burçlar kadar yükselen burçlar da özellikleri merak edilen burçlardandır. Yengeç burcu yükseleni ve yükselen boğalar da birçok kişi tarafından internetten araştırılır. Yengeç burcu yükseleni olan kişilerin gizli işler yapmak konusunda usta olduğu da söylenebilir. Yengeç burcu ve boğa burcu yükseleni hakkında merak edilen tüm detaylar.

Yengeç burcu yükseleni sessiz ve sakin gözükseler de katı bir davranışları vardır. Sabırsız oldukları için hemen her şeyin olmasını isterler.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu Yükseleni Nedir?

Yengeç burcunun yönetici gezegeni ay olduğundan yengeç burcu döneminde ay gökyüzünde daha büyük bir öneme sahip olur. Ay baskın etkisi sonucunda yengeç burcunun utangaç ve hassas olmasına neden olur. Yükseleni yengeç olan kişiler mantığı bir kenara bırakarak duyguları ile hareket etmeye eğilimli olurlar. Duyguların ve hassasiyetin simgesi olan ay yengeçte duygusal bir etki yaratır.

Yengeç burcu yükseleni sevdiklerini koruma ve kollama iç güdüsüne sahip insanlardır. Geleneksel bir tarzda olan yükselen yengeç için aile ve ev yaşantısı oldukça önemlidir. Geçmişe çok bağlı yaşadıkları için bazen geleceğe odaklanma konusunda zorluk yaşayabilir ve günlerini depresif geçirebilirler.

Nostaljik doğası ve geçmişe özlemi nedeniyle olmadık şeylere üzülebilir ve insanlara karşı daha hassas davranabilir. Yükselen yengecin zaman zaman çevresindeki olumsuzluklardan etkilenmesi ve modunun düşmesi de mümkündür.

Haberin Devamı

Yükseleni Boğa Olanların Özellikleri Nelerdir?

Yükseleni boğa olan kişiler ayağını yere sağlam basan, kendine güvenen ve kararlı kişilerdir. Damak zevkine düşkün oldukları için hem yemek yapmayı hem de yemek yemeyi çok severler. Bu nedenle bazen kilo problemiyle beraber mide problemleri yaşamaları da muhtemeldir.

Yükselen boğa her ne kadar çevresindeki herkesi dinler gibi gözükse de eninde sonunda kendi kararını verir ve ona göre hareket eder. Bir boğayı düşüncesinden vazgeçirmek oldukça zordur. Güven içinde olmak ve kendilerini güvende hissetmek yükseleni boğa olanlar için önemlidir.

Kendilerini güvende hissetmedikleri bir yerde ya da birinin yanında asla duramazlar. Yükselen boğalara bir şeyi anlatmak ve farklı bir şey için ikna etmek imkansızdır. Alışkanlıklarına ve rutinlerine çok bağlı olan yükselen boğalar hayatlarının değişmemesi için her şeyi yaparlar. Kolay kolay hasta olmamaları tamamen sağlıklı ve iyi beslenmelerinden kaynaklıdır.

Fakat kilo almaya eğilimli bir vücutları olduğu için sporu aksatmamaları önerilir. Özellikle yükseleni boğa olan kadınların çekici ve güzel olduklarını söylemek de mümkündür. Bu kişiler çekici bakışlara, geniş omuzlara ve sıkı bir vücuda sahip olur.

Haberin Devamı