Futbol Brezilya Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Brezilya Kamerun maçı hangi kanalda?
Paylaş
Brezilya Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Brezilya Kamerun maçı hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16’ya yükselmeyi garantileyen Brezilya, G Grubu'ndaki son maçında Kamerun’la karşılaşacak. Türk futbolseverlerin de yakından takip ettiği dev mücadele öncesi, “Brezilya Kamerun maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Brezilya Kamerun maçı hangi kanalda?” soruları merak ediliyor…

Grupta oynadığı ilk maçta Sırbistan karşısında 2-0’lık galibiyet alan, ardından İsviçre’yi de tek golle yıkan Sambacılar, 6 puanla son 16’yı garantileyen ilk ekiplerden oldu. Kamerun ise İsviçre'ye 1-0 mağlup olduktan sonra Sırbistan'la 3-3 berabere kalarak Dünya Kupası’nda bir üst tur şansını devam ettirmeyi başardı. Afrika temsilcisi şimdi ise mutlak galibiyet parolasıyla Brezilya karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

KAMERUN BREZİLYA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

2 Aralık Cuma (Bugün) saat 22:00'de başlayacak olan Kamerun Brezilya maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak. Lusail Stadı'nda oynanacak mücadeleyi, ABD'li hakem Ismail Elfath yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Kamerun: Epassy; Fai, Castelletto, Nkoulou, Tolo; Hongla, Anguissa, Kunde; Aboubakar, Choupo-Moting, Toko Ekambi

Brezilya: Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Telles; Casemiro, Guimaraes, Paqueta; Antony, Jesus, Vinicius Jr

G GRUBU PUAN DURUMU

  1. Brezilya 6
  2. İsviçre 3
  3. Kamerun 1
  4. Sırbistan 1

Grupta ilk maçında Sırbistan'ı 2-0, ikinci maçında ise İsviçre'yi 1-0 yenen Brezilya, topladığı 6 puanla son 16'yı garantiledi.

Dünya Kupası'nda Kamerun karşısında 1-0'lık galibiyet elden eden İsviçre ise aynı skorla Brezilya'ya yenilerek 3 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Sırbistan ve Kamerun ise 1’er puanla 3 ve 4. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı