Futbol Galatasaray yöneticisi Erden Timur'dan Fenerbahçe sözleri: Suç mahalline ilk önce katil gidermiş
Paylaş
Galatasaray yöneticisi Erden Timur'dan Fenerbahçe sözleri: Suç mahalline ilk önce katil gidermiş

Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, son dönemde sarı kırmızılılar aleyhine hakem hatalarının arttığı iddiasıyla bir basın toplantısı düzenledi. Timur, Galatasaray cephesinin hata olarak gördüğü hakem kararlarını teker teker açıkladı ve Fenerbahçe ile girilen "demeç savaşını" değerlendirdi.

 

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, gündemdeki hatalı hakem kararlarına sert çıktı. Timur, düzenlediği basın toplantısında oldukça sert açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile önceki gün girilen demeç savaşına da değinen Timur, "Fenerbahçe'nin açıklaması konusunda bir açıklama yaptık. Suç mahalline ilk katil gidermiş. Yaptığımız açıklamayı üstlerine alıyorlarsa, söylenecek bir şey yok. Kendini bilmek güzel bir kişilik özelliğidir" dedi.

Erden Timur, bu günden itibaren yapılacak hataların tamamının GS TV'de gösterileceğini ve kasıtlı olarak hata yaptığı belirlenen herkesin ifşa edileceğini söyledi.

Timur, "Galatasaray satranç tahtasındaki herhangi bir taş için masaya vurmaz. Galatasaray masaya vurursa vezir için vurur şah için vurur" diyerek gözdağı verdi.