Futbol Gözyaşları içerisinde yardım istemişti! Volkan Demirel: Kıyamet günü geldi diye düşündüm
Paylaş
Gözyaşları içerisinde yardım istemişti! Volkan Demirel: Kıyamet günü geldi diye düşündüm

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, depremden büyük ölçüde etkilenen Hatay şehrine dikkat çeken ilk isimlerden olmuştu. Dün öğlen saatlerinde Instagram hesabından canlı yayın açan Demirel, gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunmuştu. Bölgede etkin görev alan spor adamı Hürriyet'e konuştu.

 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve en az 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremden Hatay da etkilenmişti. Çok büyük hasar alan şehir için şehrin futbol takımı Atakaş Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel yardım çağrısı yapmıştı.

Haberin Devamı

Demirel gözyaşları içerisinde, "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" demişti.

 

 

"KIYAMET GÜNÜ GELDİ DİYE DÜŞÜNDÜM"

Bölgedeki mağdur halka yardım amacıyla orada olan Demirel, kulüp tesislerinin depremzedelere açılması sonrası ilk kez konuştu.

Hürriyet'e konuşan teknik adam, "Kıyamet günü geldi diye düşündüm. Hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Hemen Burak Öksüz’ün evine gittik, enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım’ın durumu da iyi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Sokaklar yardım diye inliyor" ifadelerini kullandı.

Demirel son paylaşımında ise Hatay'daki yardım noktalarını paylaştı. İşte o paylaşım:

Haberin Devamı

"BURADA HİÇBİR ŞEY YOK"

Bir diğer eski futbolcu Gökhan Zan da gözyaşları içerisinde açtığı Instagram canlı yayınında, "Arkadaşlar, ne olursun sesimizi duyun. Hatay çok kötü. Yalvarıyorum sesimiz olun. Çok kötü Hatay. İnsanlar çok kötü. Hiçbir şey yok. Herkes en kaz altında. Millet kurtarılmak için yalvarıyor, elimizden bir şey gelmiyor. Kimse yok, yardım eden yok. Ne olursunuz sesimiz olun, yalvarıyorum. Herkes çabasıyla kurtarılmaya çalışıyor. Herkes çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Halk perişan durumda. Hatay olarak terk edilmişiz. Sesimizi duyan yok. İnternet yok, hiçbir şey yok burada. Her şey yerle bir olmuş. Yalvarıyorum size yardım edin" cümleleriyle yetkililerden yardım istemişti.