Spor Süper Kupa maçı ertelendi mi? Fenerbahçe başvuru yapmıştı! TFF Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa tarihini açıkladı

Süper Kupa maçı ertelendi mi? Fenerbahçe başvuru yapmıştı! TFF Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa tarihini açıkladı

Paylaş
Süper Kupa maçı ertelendi mi? Fenerbahçe başvuru yapmıştı! TFF Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa tarihini açıkladı

Süper Kupa maçı tarihi ile ilgili tüm sorular yanıtını buldu. Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı önce Suudi Arabistan’da çıkan kriz nedeniyle oynanamamış, uzun sürenin ardından alınan kararla 7 Nisan’da oynanmasına karar verilmişti. Ancak Fenerbahçe geçtiğimiz hafta TFF’ye maçın ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu milyonların heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maç tarihine ilişkin kararını açıkladı…

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için geri sayım devam ediyor. 2023 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Fenerbahçe Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Ancak UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe 11 Nisan’da Olympiakos ile çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli yönetim nedeniyle TFF’ye, Süper Kupa maçının ertelenmesi için başvuruda bulunmuştu. TFF Süper Kupa maç tarihini resmen açıkladı…

Haberin Devamı

FENERBAHÇE TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa Finali’nin ertelenmesi ve maçın mayıs ayında oynatılması için TFF’ye resmen başvuruda bulundu.

Sarı lacivertli ekip buna gerekçe olarak ise 11 Nisan’da Olympiakos ile oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final maçını gösterdi. Bununla birlikte Yunanistan ekibinin 14 Nisan'da PAOK ile oynayacağı maç federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.

SÜPER KUPA MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa tarihinde bir değişikliğe gidilmeyeceğini, maçın önceden belirlenen tarih olan 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını duyurdu.

TFF GALATASARAY-FENERBAHÇE SÜPER KUPA TARİHİNİ AÇIKLADI

TFF Süper Kupa maç tarihi açıklamasında

“2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı