Egzersiz - Diyet Vücutta yağ bırakmıyor! Tüm ödemi söküp atıyor

Vücutta yağ bırakmıyor! Tüm ödemi söküp atıyor

Paylaş
Vücutta yağ bırakmıyor! Tüm ödemi söküp atıyor

Vücudunuzda biriken ödem olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olur. Kilo vermeye çalışırken aynı zamanda vücudunuzda biriken ödem ve toksinlerden de kurtulmanız gerekir. Bazı besinler sindirimi düzenleyerek kısa sürede ödem atmanızı sağlar. Ödem ve şişkinlikleri yok eden yiyecekleri sizler için araştırdık.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve istediğiniz kusursuz vücuda kavuşmak için bazı yiyecekleri mutlaka diyet listenize eklemeniz gerekir. Vücutta biriken yağları yakan ve ödem atmanıza yardımcı olan bu yiyecekler kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olur.

Haberin Devamı

YETERLİ MİKTARDA SU İÇİN

Suyun hem sağlık üzerinde hem de zayıflama üzerinde etkileri sayılamayacak kadar fazladır. Vücudunuzdaki şişkinliklerden ve ödemlerden kurtulmanızın en temel yolu günlük olarak yeterli miktarda su içmekten geçiyor. Günlük olarak 1,5 litre ve üzerinde içeceğiniz su, ödemlerin atılmasına yardımcı olur. Vücudunuzda biriken toksinlerin de atılmasını kolaylaştıran su, metabolizmanızı da hızlandırır. Böylelikle kilo verme süreciniz de kolaylaşır.

MUTLAKA YOĞURT YİYİN!

Düzenli olarak yoğurt tüketmek metabolizmayı hızlandırdığı için yemeklerin sindirimini daha kolay hale getirir. Yüksek miktarda kalsiyum ve protein içeren yoğurt sağlık açısından da çok faydalıdır.

Az yağlı olarak satın alacağınız ya da evde hazırlayacağınız yoğurt, probiyotik etkisiyle doğal bir ödem söktürücü olur. Ödem ve şişkinliklerin kısa sürede giderilmesini sağlayan yoğurt, ayrıca kişiyi tok tutarak gün içerisinde çok fazla besin tüketmesini de engeller.

Haberin Devamı

HER GÜN MAYDANOZ TÜKETİN

Tropikal lezzetlerden sonra sınırsız faydası olan yeşil bitkilerdeyiz. Sabah tüketilen yarım kase maydanoz vücuttaki şişkinliği önler. Güne iyi bir başlangıç için maydanoza şans verin.

Maydanoz, hem antioksidan kaynağı olarak hem de toksin attırıcı özelliği ile zayıflamaya destek olur. Maydanoz ter ve idrar söktürücü özelliği sayesinde kısa sürede incelmenizi ve kilo vermenizi sağlar. Her sabah kahvaltıdan 30 dakika önce aç karnına içilen maydanoz suyu zayıflamanıza katkı sağlar.

YÜKSEK ORANDA SU İÇEREN SALATALIK

Daima suya ihtiyaç duyan vücudumuz için salatalık çok önemlidir. Yüksek su oranı içeren salatalık günlük su ihtiyacını karşılamaya yardım ediyor ve mideyi de rahatlatıyor.

Salatalık kilo vermeye yarayan ve çok yeseniz bile kilo aldırmayan lezzetli bir besin olarak bilinir. Kilo vermek isteyenlerin listesinde salatalık bolca yer alır.

Düşük kalorisi sayesinde en çok tercih edilen besinlerden birisi olmayı başaran salatalık vücutta biriken ödemi anında atar. Bağırsakların hızlı çalışmasını sağlayan salatalık sindirimi kolaylaştırır.

Haberin Devamı

 

POTASYUM KAYNAĞI MUZ

Muz, içerdiği potasyum ile vücuttaki ödemleri yok etmeye kararlıdır. Aynı zamanda vücudunuz ihtiyacı olan doğal şekerin alınmasını sağlar. Muz, içerisindeki vitamin, mineral ve bol lif bazal metabolizmanın hızının arttırarak zayıflamayı kolaylaştırır.

Harika bir lif kaynağı olan muz sağlıklı kilo vermenizi ve vücudunuzda biriken zararlı maddelerin atılmasını sağlar. Bol lifli özelliği sayesinde karında uzun süre tokluk hissi verir, bağırsaklar için harika bir görev görür.