Seyahat Badavut plajı nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Badavut plajı hangi şehirde, nereye bağlı?

Badavut plajı nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Badavut plajı hangi şehirde, nereye bağlı?

Paylaş
Badavut plajı nerede, gezilecek yerleri nelerdir? Badavut plajı hangi şehirde, nereye bağlı?

Yaz tatillerinde doğa ve deniz keşfi yapmak isteyen kişiler için birbirinden farklı plaj önerisi bulunmaktadır. Her bir plaj denizi ve kumu ile farklıdır. Ege denizinde yer alan Badavut plajı Ayvalık bölgesinde bulunmaktadır. Ayvalık Sarımsaklı konumunda geçen bu plaj halk plajı olarak da adlandırılmaktadır. Gün içerisinde çok fazla ziyaretçi akımı bulunmaktadır. Suyu ılıman ve kumu ince tanelidir. Bu nedenle çok fazla kişinin tercih ettiği plajlardan biridir. Badavut plajı nerede? gezilecek yerleri nelerdir, hangi şehirde ve nereye bağlı sizler için derledik.

Badavut plajı son zamanların en merak edilen plajlarından biridir. Halk plajı arayanlar için Ayvalık bölgesinde en sık ziyaret edilen yerler arasına girmektedir. Ayvalık ve sarımsaklı bölgesinde geçen bu plaj bu konumda bulunan herkese kapılarını açmaktadır. Denizi mavi ve güneş ısısı ile ince taneli kumları gün boyu güzel bir plaj keyfi sürülmesini sağlamaktadır.

Haberin Devamı

Badavut Plajı Nerede?

Badavut plajı Ege denizinde yer almaktadır. Ege denizine bağlı olan bu plaj Ayvalık Sarımsaklı bölgesindedir. Çok fazla kişi yaz tatillerini bu plajda geçirmektedir. Güzel fotoğraf çekimleri ve denizin keyfi de bu plajda sürülmektedir. Merkeze biraz uzak olan bu plaj sakinliği ile de tercih edilmektedir. Özellikle insanlardan uzak ve sakin bir yer arayanlar için ideal noktalar arasında gösterilmektedir.

Badavut Plajı Gezilecek Yerleri Nelerdir?

Badavut plajı günümüzde ziyareti bol olan yerlerden biridir. Denizde yüzmek ve kumlarda gezmek isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Merkeze olan uzaklığı ile sakin bir plaj olarak da bilinir. Günün en sıcak saatlerinde bile ege denizinin muhteşem dinginliği insanın içini ısıtmaktadır. Ayvalık bölgesinde olanlar için en özel plajlardan biridir. Merkeze ise 13 km uzaklıkta yer alır.

Haberin Devamı

Badavut Plajı Hangi Şehirde?

Badavut plajı Balıkesir şehrinde yer almaktadır. Bu şehrin Ayvalık bölgesine bağlı Badavut plajı son zamanların en popüler mekanlarından biri haline gelmektedir. Sığ deniz özellikleri ile kişilerin tercih ettikleri plajlardan biridir. Aynı zamanda insanların çok akın etmediği bir yer olarak sakinliğini de korumaktadır.

Badavut Planı Nereye Bağlı?

Ege bölgesinin en önemli alanlarından biri Badavut plajıdır. Bu plaj Balıkesir şehrinde yer alır. Ayvalık Sarımsaklı beldesine bağlıdır. Bu bölgede olanlar ve yaşayanlar için ideal plajlardan biridir. Gün içerisinde denize girip serinlemek isteyen kişiler Badavut plajını tercih etmektedir. Plaj ince kumdan oluşmaktadır. Denizi ege denizine bağlıdır. Hem serin hem de ılıman iklime sahiptir.