A. Yavuz Kocaömer Teşekkürler TESYEV
HABERİ PAYLAŞ

Teşekkürler TESYEV

Uzun zamandır Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nı (TESYEV) hedef alan bazı kurum ve kişiler olduğunu biliyoruz. Bu konuyu daha önce de paylaşmıştık. Son zamanlarda bu durum daha da artmış. Bundan rahatsızlık duymaya başlayan tekerlekli sandalye basketbol spor kulüplerimizin bazıları tepkilerini yazılı olarak vakfa bildirmeye başladılar. İşte vakfı hedef alanlara kulüplerin tepkileri...

‘Gurur duyuyoruz’

Engellilerin yaşam standartlarını yükseltmek, sporun her alanında başarılar elde etmeleri için sergilemiş olduğunuz çalışmaların manevi değeri ölçülmez. Özelikle tekerlekli sandalye basketbolunda yapmış olduğunuz katkılar biz kulüpler için en büyük destek. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü olarak sizin desteğiniz ile basketbol liginde mücadelemizi sürdürmekteyiz.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Birçok tekerlekli sandalye basketbol kulübünün de TESYEV’in katkılarıyla ayakta kaldığı gerçek. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü olarak her zaman desteğinizi esirgemediğiniz için size tüm ekibinize sonsuz teşekkür. Engelliler sizinle gurur duyuyor.

Alpaslan ERKOÇ

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı

tumengelliler@hotmail.com

‘Yeni kurulduk’

Diyarbakır Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü olarak tekerlekli sandalye basketbol takımı kurduk. TESYEV’e yaptığımız müracaat sonunda kulübümüze 6 adet basketbol sandalyesi verildi. Bizden yardımlarını esirgemeyen TESYEV’e teşekkür ederiz. Ayrıca bedensel engelli sporuna vermiş olduğu destekten dolayı size sonsuz başarılar dileriz.

Nizamettin KARAÇAM

Diyarbakır Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı

‘Her şeye rağmen’

Tüm yıpratma politikalarına rağmen yıllardır dik duruşunuz ve onurlu mücadeleye olan inancınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz. Kırsalda tüm zorluklara göğüs gerip engellilerin yaşamına az da olsa iyi şeyler katmaya çalışıyorsunuz. Bizleri bu yıl da unutmadığınız, vakfınız aracılığıyla gönderdiğiniz ekipmanlar için size ve çalışanlara şükranlarımızı sunarız.

Ali Mesut Keskin

Sümbül Engelliler

a_mesutkeskin@hotmail.com

'Hep yanımızdasınız'

Haberin Devamı

Kuruluşumuzdan bu yana sıcaklığınızı her zaman yanımızda hissetttik. Vakfınızın değerli katkıları her zaman hayata daha sıkı bağlanmamıza vesile oldu. Özellikle bölgemizde kendi imkanlarımızla spor yapmak adeta imkansız denilirken vakfınızın bize uzattığı sıcak elini hep hissettik. Bu bizlerde doping etkisi yarattı. Sporcu arkadaşlarımızla beraber gerek bölgemizde, gerekse diğer bölgelere örnek teşkil eden sportif faaliyetlerimizle kendimizin bile hayal edemeyeceği bir noktaya geldik. Bu tamamen değerli vakfınızın desteklerinden kaynaklandı.

Nasreddin KAYA Başkan batmanbesk@hotmail.com

‘Başarılar’

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve Show TV’de yayınlanan ‘Yetenek Sizsiniz-Türkiye’ programında, ‘Engelleri Kaldıralım’ Kampanyası’na katılım sağlayan herkese, TESYEV Yönetim Kurulu’na ve Yavuz Kocaömer’e teşekkürler. Bu kampanyada toplanan bağışlarla alınan 3 adet tekerlekli basketbol sandalyesi kulübümüze ulaştı. Türkiye’deki engelli sporuna ve sporculara destek veren TESYEV’e minnettarız.

Haberin Devamı

Giresun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına Başkan Sema Küçük

askucuk@hotmail.com

‘İYİ Kİ VARSINIZ’

Nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Çünkü ne zaman başımız sıkışsa hemen yanı başımızda bitiveren o muhteşem insan ve onun değerli yardımcıları. TESYEV bu yıl da sezon başlamadan yaptı yapacağını. Dar günümüzde bize yine tekerlekli spor sandalyesi bağışladı, mutlu etti. Bizlere umut bağlayan sporcularımızı sevindirdi. Tıpkı eskiden babamın yeni ayakkabılar alıp beni sevindirdiği gibi. İyi ki varsın büyük insan, kadir kıymet bilen Yavuz Kocaömer, iyi ki varsın TESYEV.

Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk

Ceyhan Şube Müdürlüğü

0322 613 13 80 Dahili: 121

gursel.kocaturk@iskur.gov.tr

‘Yine çok sevindik’

Bugün çok farklı bir heyecan içindeyiz. Hepimiz sınıfını pekiyi ile geçen öğrenciler gibiyiz. Teşekkürler TESYEV bize bu heyecanı, RGK basketbol sandalyeleriyle yaşattığın için binlerce teşekkürler. Artık rakiplerimiz karşısında bizim de altımızda Murat 124 yerine, Mercedes olacak, ne mutlu bize! Kuruluşumuzun 2’nci yılında böyle spor sandalyelerine kavuşmak çok güzel. İyi ki varsın Sayın Acun Ilıcalı, Sayın Yavuz Kocaömer. Siz binlerce engellinin umudu oldunuz. Engeller sayenizde kalkacak ve spor yapmayan engelli kalmayacak. Bizim sporumuzda sponsor desteği şart. Bu işler Ankara’dan hükümet politikası gibi masa başında oturularak yürütülmüyor. Yeni kurulan spor kulüplerine “Harcırahlara güvenip de mi takımı kurdunuz?” demek yerine, hep destek, tam destek olmalı.

Raşit Yürüm Bucalı Engelliler Spor Kulübü Başkanı

Tel: 0536 671 06 16

‘Türkiye‘de yaşayan engellilerin tek adresi’

2005’ten beri spor camiasının içindeyim. Bugüne kadar destek aldığımız, bize her zaman destek veren, en önemlisi de bu destek ve yardımları hiçbir karşılık beklemeden yerine getiren TESYEV adında bir kurum var. Geçen zaman içerisinde yılmadan, engellileri rencide etmeden her türlü desteği esirgemeyen bu kurum çalışanları ömründe hiç görmediği insanlara güler yüzlü, sıcak davranıyor. Elbette bu hepimizi mutlu ediyor. Açıkça söyleyebilirim ki TESYEV Türkiye’de yaşayan engellilerin mutluluk kaynağı. Çünkü TESYEV’e müracaat eden engelliler her şekilde destek bulup mutlu oluyor. 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü olarak biz TESYEV’den çok büyük destek gördük. Bize yardım yaptılar ama asla karşılık beklemediler. Bizleri telefonda konuştuğumuz kadarıyla tanıyıp bilirler. Birçok engelli ailesinin ya da yakınlarının yapmadığı, yapamadığını TESYEV yapıyor. Ben bir engelliyim ve benim ailem TESYEV. Çünkü ben TESYEV’le mutluyum.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun

yediocak_esk1997@hotmail.com

‘İlginiz üstümüzde’

Kulübümüze bağışladığınız tekerlekli sandalye ve diğer malzemelerden dolayı şükranlarımızı bildiririz. Ayrıca Hatice Hanım’a kulübümüze göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Şemsettin Arslan

semsettinarslan3858@hotmail.com

Sıradaki haber yükleniyor...
holder