Filiz Özkol 23 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacaktır.

BOĞA: Yaratıcılığınızı karşı tarafa aktarabilirseniz, mesleki başarınızı ve kariyer hırsınızı olumlu şekilde kullanmalısınız. İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. İkna kabiliyetinizi ortaya koymalısınız.

İKİZLER: Bu dönem çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve yanlış bir ilişkiye girmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız. Çevre iletişiminiz mükemmel ilerliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Öz güveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar, iş veriminizi daha da artırıyor.

ASLAN: Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü artırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

BAŞAK: Bugün çekiciliğinizi ve kişisel enerjinizi birleştireceksiniz. Aşk yaşantınızı renklendirmek için, duygusal yönlerinizle ortaya çıkacak ve sevdiğiniz kişiyi büyüleyeceksiniz. Onun size olan hayranlığı daha da artabilir.

TERAZİ: Karamsarlık için uygun bir gün değil. Küçük ayrıntıların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Bu da birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir.

AKREP: Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. Bugün çevresel koşullarınızda gözle görülür bir hareketlenme ortaya çıkıyor. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

YAY: Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı taraf sizi yanlış anlıyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için, ilişkilerinizde ortalama davranıyorsunuz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz.

KOVA: Kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı olumlu ve koruyucu duygularla hareket edecek ve ona sahiplenici davranacaksınız. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık, her anlamda sizi ön plana çıkaracak.

BALIK: Gizli yönlerinizi de ortaya koyacaksınız. Beklenmeyen şartların gelişmesiyle, birçok olanağın size sunulması sizi şaşırtabilir. Zevkler için para harcayacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder