Filiz Özkol 25 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: İş hayatınızda yaşayacağınız farklı olaylar sizi şaşırtmasın. Maddi olanaklarınızı zorlamadan isteklerinizi arzu ettiğiniz şekilde yönlendirirken, partnerinizin size sunacağı maddi desteklerden faydalanacaksınız.

BOĞA: İlişkilerinizdeki sorunları büyütmeden geçiştirmeye çalışın. Sevdiğiniz kişiyle maddi sorunlar nedeniyle yaptığınız tartışmaları abartmayın. Mal mülk edinmek için gereksiz atılımlar yapmayın. Detoks için uygun bir gün.

İKİZLER: Bugün eğlence hayatınızın aktif olacağını müjdeleyebiliriz. Fakat kontrolü elinizden bırakmayın. Eski aşkın canlanması söz konusu. Toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi çok etkileyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Derin duyguların zarar verebileceğini unutmamalısınız. Özellikle bugün sevgilinizi eleştirmekten vazgeçin. Alınganlığınız nedeniyle ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Dinginliğinizi muhafaza edin.

ASLAN: Bugün tartışmalara son vermek için uygun bir gün. Ailenizle olan iyi ilişkileriniz duygusal hayatınızı da olumlu etkileyecek. Kendinizi kontrol edin ve sizi demoralize edecek olaylara karşı temkinli olun.

BAŞAK: Bir arkadaşınızın sizi etkilemesiyle değişik iş ortamında bulunabilirsiniz. Kendinizi yabancı hissedeceğiniz bu ortamda sessiz ve durgun kalmayın. Bugün özellikle fikirlerinizi rahat ifade etmeye bakın.

TERAZİ: Romantizmi geri plana atıp mantıklı ilişkiler içinde olacaksınız. İş konusunda mücadele verirken avantajlar önünüze gelecek. Karşılaştığınız kişilerden yardım alın. Sürprizler sizi sevindirecek.

AKREP: Bugün partnerlerinizi hiçbir konuda eleştirmeyin. Huzursuz taraf siz oluyorsunuz ve haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Bunu hep yaşadığınız halde yine de kendinizi bir türlü düzeltemiyorsunuz.

YAY: Her zaman siz haklı olamazsınız. Kafanızda yarattığınız suçluyu hedef tahtasına oturtmayın. Bu konuda çok sık hata yapıyor ve sonuçta her zaman üzülen siz oluyorsunuz. Duygularınıza gem vurun.

OĞLAK: Atılganlığınızla öne çıkıyorsunuz. Aşkta kıskançlık söz konusu. Bu konuda çok sağduyulu davranmak zorundasınız. Partnerinizin üzerinde gücünüzü kullanmak için akıllı olmalı ve strateji izlemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Gününüz beklediğinizden iyi geçecek. Karşılaşacağınız kişiler size her anlamda destek verecekler ve fayda göreceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tuttuğunuz müddetçe iş fırsatları size gelecek.

BALIK: Bugün önemli ve sonuç bekleyen sorunlarınız için zamanı kullanın. Sizin için en iyi çözüm zamana oynamak. Bu arada partnerinizin sizinle ilgili samimi ve yapıcı düşüncelerinden faydalanmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder