Hakan Çelik Teşekkürler
HABERİ PAYLAŞ

Teşekkürler

Haberin Devamı

Kısa süre önce Doğan Grubunun medya kuruluşlannda bazı yenilikler oldu. Bu süreçte CNN Türk ve Kanal D televizyonlannda ilave sorumluluklar üstlendim. Bu dönemden itibaren Kanal D, CNN Türk ve Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak görev yapacağım.

Bu görevlendirmeler benim için büyük onur ve ciddi sorumluluk anlamına geliyor.

CNN Türk Türkiye'nin en etkili haber kanalı, Kanal D Türkiye'nin bir numaralı kitle televizyonu, benim de ilk yıllanndan itibaren büyük emek verdiğim Posta Gazetesi erişimi en yüksek gazetesi.



CNN Türk'te ekrana taşıdığımız "Parametre", karar alma noktasındaki kesimlerin en çok izlediği sabah programı durumunda. Vodafone'un sponsorluğunda yıllardır cumartesi-pazar günleri yayınlanan "Hafta Sonu" programım ülkenin en fazla haber ve içerik üreten kuşaklan arasında geliyor...

7 güne yayılan oldukça yoğun bir tempom vardı, şimdi ilgileneceğim çok daha fazla alan olacak. Bir haberci olarak kamuoyuna karşı ciddi sorumluluğum var. Parçası olmaktan gurur duyduğum Doğan Grubunun yayın ilkeleri daima yol gösterici olacak.

Yeni görevim dolayısıyla telefonla ve yüzyüze kutlama mesajlan aldım. Çiçek, faks, mektup göndererek tebrik edenler oldu.



Teşekkür etmek istediğim isimler var: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Mehmet Şimşek, Nurettin Canikli, Tuğrul Türkeş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanları Lütfullah Göktaş, Mustafa Akış, Özlem Zengin. Başbakan Başdanışmanları Ömer Sertbaş, Sinan Çetin. TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu... Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu, Hak İş Genel Başkanı Mahmet Arslan, CHP milletvekili Sinan Aygün, AK Parti Milletvekili Aziz Babuşcu, Dr. Süleyman Yağcıoğlu...

İş dünyasından; Tuncay Özilhan, Bülent Eczacıbaşı, Rifat Hisarcıklıoğlu, Ali Sabancı, Haşan Süel, Osman F. Boyner, Cem Hakko, Agah Uğur, Oya Ünlü Kızıl, Adan Acar, Vedat Uygun, Bora Koçak, Berk Çağdaş, Özgür Maraş, Ayşe Tuncel, Ali Haydar Bozkurt, İbrahim Aybar, Hüseyin Arslan, Taçnur Aydın, Hayret Sümer, Meltem Okyar Perdeci, Berna Sağlam, Kadri Mutlu, Duygu Koçyiğitoğlu... Gazeteciler, Ertuğrul Özkök, Taha Akyol, Fikret Bila, Fatih Çekirge, Rauf Tamer, Serpil Çevikcan, Serkan Kalemciler, Ersoy Dede...



Twitter ve Instagram'dan izleyici ve okurlanmdan, meslektaşlarımdan pekçok mesaj ulaştı. Bu köşeye sığdıramadığım çok uzun bir listem var. Herkese ayn ayn teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder