Hakan Çelik Uzmanlık alanı konfor
HABERİ PAYLAŞ

Uzmanlık alanı konfor

Renault Talisman, markanın geçmişte Laguna, Safrane ve 25 modelleriyle ulaştığı konfor çizgisini günümüz beklentileriyle harmanlayıp bir üst lige taşıyor.

MEMNUN EDECEK

Otomobil dünyasında mücadelenin zorlaştığı bu dönemde tüketiciler, özellikle büyük sedan otomobillerden bir üst sınıfa özgü donanımlar bekliyor. Kitlesel markalar üst segmenti hedefliyor, premium üreticiler ise geniş kitlelere seslenmek istiyor. Lüks markaların son yıllarda daha sınırlı bütçesi olan müşteri gruplarını gözlerine kestirmesiyle rekabet iyice keskinleşmiş durumda. Talisman, geniş kitleler için üretim yapan köklü marka Renault’nun işte bu ikilem içinde kalan otomobilseverleri memnun etmek için geliştirdiği bir ürün.

Haberin Devamı

Uzmanlık alanı konfor

KALİTENIN SEMBOLÜ

Renault’nun geçmiş yıllarda üretilen 12, 19, 21, 25, Safrane ve Laguna modelleri pazara sunuldukları dönemde kalite ve konforun sembolü olmuştu. Bugün Afrika ülkelerinde 40-50 yıllık Renault 4 ve 5 modellerinin hâlâ ayakta olması, Türkiye’de de Renault 12’nin Anadolu’da çok rağbet görmesi, araçların uzun ömürlü karakteriyle yakından ilgili. Günümüzde de Renault Talisman, sınıf standartlarının üzerinde donanım ve özellikleriyle bu geleneği devam ettiriyor.

Uzmanlık alanı konfor

EuroNCAP testinden 5 yıldız alan Talisman, Fransa’daki üretim tesisini ziyaret eden Alman uzmanlardan da tam not alan bir otomobil.

RAFİNE BİR ORTAM

Renault’nun yeni nesil Talisman modelini farklı yol ve parkurlarda kullanma imkanı buldum. “Benim uzmanlık alanım konfor” diyen bir otomobil. Kabinin genişliği, sunulan donanım özellikleri ve seçilen malzemeler, sürücü ve yolcular için oldukça rafine bir ortam sağlıyor.

FİYATI 263 BİN TL

Alçak konumlanan ağırlık merkezi sürüş kalitesini artıran bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Tekerlek açılarını değişterebilen ve viraj güvenliğini artıran 4Control özelliği de sürüşü destekleyen önemli bir teknoloji. Renault Talisman bir süredir, en fazla talep gören otomatik vites ve 1.3 litrelik 160 beygir gücündeki benzinli versiyonla satışa sunuluyor. En fazla aranan donanım seviyesindeki Renault Talisman Touch paketinin Türkiye satış fiyatı, 263 bin TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

ÇALIŞANLARA MORAL VERDİ

Dünyanın en hızlı çıkış yapan otomobil üreticilerinden biri Çek markası Skoda. Kaliteli modelleri, görece olarak daha erişilebilir fiyatla pazara sunmasıyla tanınıyor. Volkswagen Grubu bünyesindeki Skoda, Türkiye’de de Fabia, Octavia, Superb, Karoq ve Kodiaq modelleriyle memnuniyet çıtasını yükseltti ve oldukça iyi bir pozisyona yerleşti.

Uzmanlık alanı konfor

Kısa süre önce görüşme imkanı bulduğum Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, sektörün içinden geçtiği zor günlere karşın işçi çıkarmama kararlılığında olduklarını söyledi. Çalışanlarla beraber zorluğu yenip, geleceği planlamak istediklerini anlattı.

TOYOTA RAV4’TEN YENİ SATIŞ REKORU

Toyota’nın SUV sınıfına adını yazdıran RAV4 modeli tüm dünyada 10 milyon satış adedini aştı. 1994’ten bu yana beş jenerasyon boyunca kullanıcıların beğenisini toplayan ve dünyanın en çok satan SUV modeli olan RAV4, 2019 yılında da dünyada satış sıralamasında birinciliğe yerleşmişti.

Haberin Devamı

Uzmanlık alanı konfor

2019 yılında aynı zamanda tüm binek araçlar kategorisinde de global olarak dördüncü sırayı elde eden RAV4, büyük bir başarıya imza attı. 2019’un sonunda tanıtılan beşinci jenerasyon model, 2019’da 130 bin adetlik satışla yıllık rekorunu kırdı. 2020 yılında RAV4 ürün gamına, kablo ile deşarj edilebilen hibrit versiyonu RAV4 Plug-in Hybrid de katılacak. Toyota RAV4’ün Türkiye’deki başlangıç fiyatı 367 bin 500 TL olarak görünüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder