Mustafa Bakacak Burdur turizmine gül yolu rotası
HABERİ PAYLAŞ

Burdur turizmine gül yolu rotası

Burdur’un ekoturizmden daha fazla pay alması hedefiyle Burdur Gölü ile Salda Gölü arasında gül kokulu bir projeye imza atıldı. Valiliğin koordinesinde yürütülecek proje, İlyas Köyü’nden Salda Gölü’ne kadar 82 kilometrelik alandaki 12 köyü kapsayacak.

Burdur turizmine gül yolu rotası

Eko turizmle insanları bölgeye çekecek olan proje, şehre katma değer sağlayacak. Turizmi çeşitlendirmede önemli bir adım olacak projeyi genişleterek devam ettirmek istediklerini vurgulayan Vali Türker Öksüz, herkesi doğal güzelliği, kokusu ve görüntüsü ile bu muhteşem atmosferi görmeye davet etti.

Haberin Devamı

Burdur turizmine gül yolu rotası

BİLİŞİMİN KALBİ KOCAELİ’NDE ATACAK

Sanayi kenti Kocaeli, bilişim vadisi, teknoparkları ve sektörün öncü firmalarıyla bilişim kenti olma yolunda ilerliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bölgenin en büyük bilişim fuarına ev sahipliği yapacak. 100’ü aşkın firmanın katılımıyla yarın Kocaeli Kongre Merkezi’nde başlayacak olan fuar, üç gün sürecek. Fuar, katılımcılara yapay zeka başta olmak üzere teknolojinin en son trendlerini keşfetme imkanı sunacak.

Burdur turizmine gül yolu rotası

KUŞADASI’NDA ARTIK PLAJLAR ÜCRETSİZ

Kuşadası plajları, 20 Mayıs’ta imzalanan protokolle 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi. İlçe sınırlarındaki 401 bin metrekare plaj alanının bakımı ve ticari alanların işletilmesi Kuşadası Belediyesi yetkisinde olacak. Yeni sezonda tertemiz plajları tam kapasite hizmete açacaklarını bakım ve temizliği kesintisiz sürdüreceklerini söyleyen Belediye Başkanı Ömer Günel, şemsiye ve şezlongların ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Burdur turizmine gül yolu rotası

ÜMRANİYE’DE KADINLARA TAM DESTEK

Ümraniye Belediyesi, kadınların ekonomik ve sosyal güçlenmelerine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiği projelere bir yenisini ekledi. Kadın istihdamına destek olmak için Ümraniye Kadın Eli Pazarı ilçeye kazandırıldı. Kadınlar, belediyenin kurslarında ürettikleri birbirinden güzel ürünleri bu pazarda doğrudan tüketiciyle buluşturup emeklerini kazanca dönüştürüyor. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kadınlara her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder