Rauf Tamer Sakal ve futbol
HABERİ PAYLAŞ

Sakal ve futbol

Bütün sakallı vatandaşları tenzih ederim. Fakat hayrettir, futbolcuların sakal bırakmaları, sanki yasa emri. Sahaya bir bakıyorsunuz, 22 tane sakallı, koşuşturup duruyor. Sevgili gençler. Futbolu bıraktıktan sonra, ömürboyu dilediğiniz kadar sakal bırakın... İster papaz gibi, ister ticcani gibi, ister keçi gibi, ister jön gibi. Ama top oynarken, bıyık saç sakal birbirine karışmış, pislik içindesiniz. Ne bu yahu?

[[HAFTAYA]]

Lefterler, Canlar, Metin Oktaylar, antrenmana giderken bile traş olurlardı. Hele o dövmeler nedir öyle? Sizi uyaracak bir yöneticiniz yoksa bile, aklı başında hiç mi bir abiniz yok?

Haberin Devamı

COŞKUN TÜRK

Çok sevdiğim bir spor yazarıdır. Lakin gözle yer benim Beşiktaşı. Her gün bana “çağ atladınız, Avrupa’da teksiniz” diye diye, Kayseri’deki maçın sonucunu işte gördünüz. Bu tür totemleri bana yıllarca Kemal Belgin ve Faik Çetiner yapardı.

Onlardan kurtuldum Coşkun Türk’e çattım. Onun totemini bugünkü maçta kırabilirsem ne alâ. Aksi halde “önümüzdeki maçlara bakacağım.” Ne laf ama? - “Önümüzdeki maçlar.”

Not:

Sadece 2014’te... 545 kişi maden ocaklarında, 245 kişi diğer iş kazalarında öldü. 1.114 kişi, trafik kazalarında... 116 kişi, terör ve sokak gösterilerinde... 84 kişi, denizde boğularak öldü. Cumhurbaşkanı, istediği kadar 3 çocuk diye tuttursun, millet, Tayyip Bey’e çaktırmadan, nüfus kontrolü ve aile planlaması yapıyor galiba.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder