Magazin MasterChef Atike kimdir, kaç yaşında ve nereli? Atike Bozkaya ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

MasterChef Atike kimdir, kaç yaşında ve nereli? Atike Bozkaya ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

Paylaş
MasterChef Atike kimdir, kaç yaşında ve nereli? Atike Bozkaya ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı

MasterChef Atike, MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna yedeklerden katılan 3. İsim oldu. Enerjik yapısı ve sevimli tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yarışmacı ilk turda başlangıç tabağı hazırlayarak şeflerden iki evet almıştı. Peki, MasterChef Atike kimdir, kaç yaşında ve nereli? Atike Bozkaya ne iş yapıyor? İşte Instagram hesabı ve hakkında merak edilen detaylar…

MasterChef Atike yedekler arasında yapılan son seçmede şansını iyi değerlendirdi ve ana ürünü kayısı olan oyunda en başarılı tabağı çıkararak ana kadroya dahil olmayı başardı. Ana kadroya girer girmez de MasterChef Atike Bozkaya en merak edilen isimlerden oldu…

Haberin Devamı

MASTERCHEF ATİKE KİMDİR?

MasterChef Atike Bozkaya 34 yaşında ve yarışmaya İzmir'den katılıyor. Mutfak sevdasının aileden geldiğini ifade eden Atike'nin babasının Kazakistan'da bir restoranı bulunuyor.

Eğitim hayatına hala devam eden Atike, uzun yıllardır mutfakta deneyim kazandığını ve şimdilerde ise aşçılık yaptığını kaydetti.

Atike Bozkaya, Masterchef Türkiye'nin ilk etabında başlangıç tabağı hazırlamış ve şeflerden 2 evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

Düellolarda Nazike ve Ferdağ ile eşleşen Atike şeflerin istediği Paris breast tabağını en iyi hazırlayan isim oldu ve ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ana kadro seçmelerinde ilk 18’e girmeyi başaramayan Atike Bozkaya, yedek kadrosuna girdi. Şefler üçüncü hafta yedek seçmelerinde yarışmacılardan kayısı ana ürünü ile taratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Verilen sürenin sonunda en başarılı tabağı çıkan Atike MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna dahil oldu…

Haberin Devamı

MASTERCHEF ATİKE BOZKAYA’NIN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Atike sosyal medya platformu Instagram’da @atikebozkaya kullanıcı adıyla yer alıyor ve sevilen yarışmacının 7 bin 339 takipçisi bulunuyor.