Magazin MasterChef’te dokunulmazlığı dün akşam kim aldı? 15 Eylül MasterChef eleme potasına kim girdi?

MasterChef’te dokunulmazlığı dün akşam kim aldı? 15 Eylül MasterChef eleme potasına kim girdi?

Paylaş
MasterChef’te dokunulmazlığı dün akşam kim aldı? 15 Eylül MasterChef eleme potasına kim girdi?

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu bu sefer Balıkesir Erdek’te oynandı. Haftanın ilk iki dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım son dokunulmazlığı kazanmak için tüm hünerlerini sergilerken, yöresel yemeklerin yapımında ve tadımında heyecanlı anlar yaşandı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı dün akşam kim aldı? 15 Eylül MasterChef eleme potasına kim girdi? İşte yanıtı…

MasterChef’te 15 Eylül akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Dış oyun şeklinde yapılan yarışmada ilk olarak takımlar yöresel yemekleri hazırladı. Kaybeden takım ise ikinci etapta bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Gecenin sonunda iki isim haftanın 5. Ve 6. Eleme adayı olarak potaya girdi. İşte 15 Eylül Perşembe akşamı MasterChef dokunulmazlık oyununda yaşananlar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI DÜN AKŞAM KİM ALDI?

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu 15 Eylül Perşembe akşamı Marmara’nın incisi Balıkesir Erdek’te oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler doğal olarak yarışmacılardan yöreye ait yemekler yapmalarını istedi.

Mehmet şefin verdiği liste ile yarışmacılar balık çorbası, çarçur köfte, asma yaprağında sardalya, Bigadiç güveci, Balıkesir kaymaklısı yapmak için ocak başına geçti.

Verilen sürenin sonunda şeflerin yaptığı tadımların ardından haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kazanan takım olan mavi takım 23’e 12’lik skorla üçüncü dokunulmazlığı da elde etmiş oldu.

15 EYLÜL MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİRDİ?

Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı kazanabilmek için yeniden kolları sıvadı. Çikolata ana ürünü ile en yaratıcı tabağı çıkarmak için yarışan kırmızı takım yarışmacılarından en başarılı olan isim Ayaz oldu.

Haberin Devamı

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayaz eleme adayı olarak Kıvanç’ın ismini söylerken, takım içinde yapılan oylama ile dün akşam eleme potasına giren isim Melih oldu.

Böylelikle bu haftanın 6 eleme adayı da belirlenmiş oldu. İşte bu haftanın eleme adayları

  • Vural,
  • Atike,
  • Fatma Nur,
  • Barış,
  • Kıvanç,
  • Melih oldu.