Magazin MasterChef’te dün gece kim elendi? 18 Eylül MasterChef Türkiye’den giden yarışmacı şok etti!

MasterChef’te dün gece kim elendi? 18 Eylül MasterChef Türkiye’den giden yarışmacı şok etti!

Paylaş
MasterChef’te dün gece kim elendi? 18 Eylül MasterChef Türkiye’den giden yarışmacı şok etti!

MasterChef’te dün gece potadaki bir isim elenerek yarışmaya veda ederken, yedeklerden bir isim de ana kadroya girmeye hak kazandı. 18 Eylül Pazar akşamı MasterChef Türkiye 2022’de bir eleme gecesi heyecanı daha yaşandı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonunda Melih, Barış, Atike, Kıvanç, Fatma Nur ve Vural eleme adayı olmuştu. Potadaki isimler MasterChef’e devam edebilmek için bir kere daha ocak başına geçti…

MasterChef Türkiye’de 18 Eylül akşamı Melih, Barış, Atike, Kıvanç, Fatma Nur ve Vural için oldukça önemliydi. Zira eleme potasında olan bu altı ise MasterChef’e devam edebilmek için son şanslarını kullandılar ve gecenin sonunda en az puanı alan isim elenerek MasterChef’e veda etti. Bu beklenmedik ismin elenmesi ise hem takım arkadaşlarını hem de yarışmayı televizyon ekranlarından izleyen hayranlarını şok etti…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DÜN GECE KİM ELENDİ? (18 EYLÜL)

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye’de 18 Eylül akşamı yine bir kritik eleme gecesi yaşandı. Hafta boyunca dokunulmazlık oyununu kaybederek elem adayı olan 6 isim son şanslarını değerlendirerek yarışmaya devam etmek için çalıştılar.

Mehmet, Danilo ve Somer şefler Melih, Barış, Atike, Kıvanç, Fatma Nur ve Vural’dan ana ürünü peynir olan bir tabak hazırlamalarını istediler.

Verilen sürenin sonunda şeflerin tadımlarının ardından en yaratıcı tabağı çıkaran isimler yarışmaya devam ederken 18 Eylül akşamı rakiplerinden daha az puan alan Melih yarışmaya veda etti.

YEDEKLER ANA KADROYA GİREN 4. İSİM

MasterChef Türkiye’de bir yandan elemeler yaşanırken diğer yandan yedeklerden ana kadroya yeni isimler de katılıyor. Bu hafta yedeklerden ana kadroya katılan 4. İsim ise Tolga oldu.

Haberin Devamı