Magazin MasterChef’te kim elendi? 25 Eylül’de MasterChef’ten kim gitti? Yedeklerden ana kadroya kim girdi?

MasterChef’te kim elendi? 25 Eylül’de MasterChef’ten kim gitti? Yedeklerden ana kadroya kim girdi?

Paylaş
MasterChef’te kim elendi? 25 Eylül’de MasterChef’ten kim gitti? Yedeklerden ana kadroya kim girdi?

MasterChef’te 25 Eylül akşamı eleme potasındaki 6 yarışmacıdan bir isim elenerek yarışmaya veda ederken yedeklerden bir isim de ana kadroya girmeye hak kazandı. Heyecan dolu geçen gecede yarışmacılar tüm hünerlerini sergilerken bir yandan hüzün bir yandan sevinç yaşandı. İşte 25 Eylül Pazar gecesi MasterChef’ten elenen isim ve yedeklerden ana kadroya katılan yarışmacı…

MasterChef’te hafta boyunca oynanan üç dokunulmazlık oyunundan ikisini mavi takım birini ise kırmızı takım kazanmış Görkem, Fatma Nur, Burak, Çağatay, Vural ve Atike eleme potasına girmişti. 25 Eylül akşamı bu altı yarışmacı yeniden ocak başına geçerek elenmemek için en güzel tabakları çıkarmaya çalıştı. Gecenin sonunda rakiplerinden daha az puan alan bir isim yarışmaya veda etti…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’te 25 Eylül akşamı eleme gecesinde nefesler tutuldu. Mehmet, Soner ve Danilo şefler eleme potasında yer alan Görkem, Fatma Nur, Burak, Çağatay, Vural ve Atike’den bulgur ana ürünü ile yaratıcı tabaklar çıkarmasını istedi. Verilen sürenin ardından yapılan tadımlarda Atike, Burak ve Çağatay en iyi tabakları hazırlayarak eleme potasından çıktı.

İkinci etapta Vural, Fatma Nur ve Görkem, Mehmet Şef’in imza tabağı olan “Kraken” yaptı. Üç yarışmacı arasında tabağı en çok beğenilen isim Fatma Nur olurken, Vural ve Görkem son ikiye kalan isim oldu.

Jüri üyelerinin yaptığı son değerlendirmenin ardından ise yarışmaya veda eden isim Vural oldu.

YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Vural’ın MasterChef Türkiye’ye veda etmesiyle ana kadrodan bir isim eksilirken, yedekler arasında yapılan yarışma ile en iyi tabağı çıkararak ana kadroya dahil olan isim Şule oldu.

Haberin Devamı