Futbol İspanya Japonya maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İspanya Japonya maçı saat kaçta başlayacak?
Paylaş
İspanya Japonya maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İspanya Japonya maçı saat kaçta başlayacak?

Dünya Kupası’nda Almanya’yı yenerek büyük bir sürprize imza atan Japonya, İspanya ile bir üst tur için mücadele edecek. Peki İspanya Japonya maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İspanya Japonya maçı saat kaçta başlayacak? İşte detaylar…

E Grubunda oynadığı 2 maçın ardından 3 puanla 2. sırada bulunan Japonya, turnuvanın favorilerinden olan İspanya’yı da yenerek son 16 biletini kapmak için uğraşıyor. 1 beraberlik ve 1 galibiyet alarak grupta 4 puanla 1. sırada bulunan Boğalar ise Japonya’yı yenerek üst tura lider çıkmayı hedefliyor. Dünyadan ve Türkiye’den milyonlarca futbolseverin takip edeceği Japonya İspanya mücadelesi ise TRT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

JAPONYA İSPANYA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Khalifa Stadı'nda oynanacak Japonya İspanya mücadelesi, saat 22.00'de başlayacak. TRT Spor ekranlarından yayınlanacak maçta Güney Afrikalı hakem Victor Gomes düdük çalacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Japonya: Gonda, Yamane, Itakure, Yoshida, Nagatomo, Tanaka, Morita, Doan, Kamada, Kubo, Maeda

İspanya: Simon, Carvajal, Rodri, Laporte, Alba, Busquets, Pedri, Gavi, Ferran, Olmo, Morata

E GRUBUNDA TUR HESAPLARI

Oynadığı 2 maçın ardından 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden İspanya, 4 puanla grup birincisi. Almanya’yı yenerek Dünya Kupası’nda büyük bir sürprize imza atan Japonya ise 3 puanla aynı puana sahip Kosta Rika'nın önünde ikinci sırada bulunuyor.

İspanya'ya gruptan çıkması için 1 puan yeterli olacakken, Japonya'ya ise son 16 turu için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Beraberlik halinde de Japonya'nın son 16 şansı, Kosta Rika-Almanya maçının sonucuna göre netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Japonya maçı öncesinde İspanya’da hafif sakatlıkları bulunan Rodri ve Gavi’nin durumları maç saatinde belli olacak. Kupada bu sezonun en farklı skorunu alan takım olan İspanya grup aşamalarında Kosta Rika karşısında 7-0’lık şok skorla galip gelmiş ve Almanya ile 1-1 berabere kalmıştı.

E GRUBU PUAN DURUMU

  1. İspanya 4
  2. Japonya 3
  3. Kosta Rika 3
  4. Almanya 1