Magazin MasterChef Şule kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şule Yaman’ın mesleği ne? İşte MasterCheff Şule'nin Instagram hesabı

MasterChef Şule kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şule Yaman’ın mesleği ne? İşte MasterCheff Şule'nin Instagram hesabı

Paylaş
MasterChef Şule kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şule Yaman’ın mesleği ne? İşte MasterCheff Şule'nin Instagram hesabı

Şule Yaman MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yedeklerden katılan son isim oldu. Yedekler arasında yapılan ana kadro seçmelerinde kontrfile hazırladığı çorba ile şeflerin beğenisini kazan genç yarışmacı ana kadroya yedeklerden katılan beşinci isim oldu. Peki, MasterChef Şule kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şule Yaman’ın mesleği ne? İşte detaylar…

MasterChef Şule, yarışmanın ilk etabında hazırladığı yahnili kaçamak yemeği ile Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden üç evet oyu alarak bir üst tura yükselmiş ancak ana kadro seçmelerinde ilk 18 arasına girememişti. Asıl mesleği bambaşka bir iş olan Şule Yaman yemek yapmayı sevdiği için MasterChef Türkiye’ye katıldığını söylemişti. İşte MasterChef Şule hakkında merak edilen detaylar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF ŞULE YAMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

MasterChef Şule Yaman 24 yaşında ve yarışmaya Bolu’dan katılıyor. Aslen Samsun Çarşamba'lı olan genç yarışmacı Trabzon’da doğup büyüdüğünü belirtmişti. Harita mühendisliği yüksek lisans öğrencisi olan Şule, mutfağı çok sevdiği için Masterchef'e katıldığını kaydetti.

Şule Yaman MasterChef Türkiye’nin ilk etabında hazırladığı yahnili kaçamak yemeği ile Mahmet, Somer ve Danilo şeflerden üç şeften evet oyu alarak bir üst tura yükselmişti.

Düellolarda Gülistan ve Ruken ile eşleşen MasterChef Şule şeflerin istediği hünkar beğendiyi en iyi hazırlayan yarışmacı oldu ve rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Ana kadro seçmelerinde ilk 18’de yer alamayan Şule Yaman yedekler arasında yapılan yarışmada kontrfile ana ürünüyle hazırladığı yaratıcı tabak ile beşinci haftada yedeklerden ana kadroya girmeyi başardı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF ŞULE'NİN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Şule sosyal medya platformu Instagram'da @sule_yyaman kullanıcı adıyla yer alıyor ve genç yarışmacının 1.722 takipçisi bulunuyor.