Magazin MasterChef’te bu hafta kim elendi? 2 Ekim MasterChef’te kim gitti?

MasterChef’te bu hafta kim elendi? 2 Ekim MasterChef’te kim gitti?

Paylaş
MasterChef’te bu hafta kim elendi? 2 Ekim MasterChef’te kim gitti?

MasterChef’te 2 Ekim Pazar akşamı bir eleme gecesi daha yaşandı ve mavi takımdan eleme potasındaki 6 isim yarışmaya devam edebilmek için hünerlerini sergiledi. İlk etapta bal kabağı ana ürünü ile yaratıcı tabak hazırlayan yarışmacılar ikinci etapta Danilo Şef’in imza tabağını en iyi şekilde hazırlamak için ter döktü. Peki, MasterChef’te bu hafta kim elendi? 2 Ekim MasterChef’te kim gitti? İşte cevabı…

TV8 ekranlarının sevilen yarışmacı MasterChef’te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını mavi takım kaybetmiş ve Görkem, Tayfun, Şule, Fatma Nur, Çağatay ve Kaan eleme potasına girmişti. Potadaki 6 yarışmacı ellerindeki son şansı iyi kullanarak yarışmaya devam etmek için mücadele ederken MasterChef’in 2 Ekim’de yayınlanan 89. bölümünün sonunda bir isim elenerek yarışmaya ve hayallerine veda etti…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE BU HAFTA KİM ELENDİ?

2 Ekim Pazar akşamı MasterChef Türkiye 89. Bölüm ile TV8 ekranlarındaki yerini aldı. Görkem, Tayfun, Şule, Fatma Nur, Çağatay ve Kaan’ın eleme potasında olduğu gecede Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacılardan ilk etapta bal kabağı ana ürünü ile yaratıcı birer tabak hazırlamalarını istedi.

Verilen sürenin ardından yarışmacıların hazırladıkları tabaklar şefler tarafından değerlendirilirken, yemeğini ocakta bıraktığı için Çağatay’ın tabağı değerlendirmeye alınmadı.

Diğer 5 tabağın değerlendirilmesinin ardından etabın en beğenilen tabağını hazırlayan isim oy çokluğu ile Görkem oldu. Görkem Somer Şef’ten büyük övgü alırken, Şule ve Tayfun eleme potasından çıkan diğer iki isim oldu.

Haberin Devamı

İkinci etaba kalan Kaan, Çağatay ve Fatma Nur ise yeniden ocak başına geçti. Danilo Şef’in imza tabağını hazırlamak için kollarını sıvayan yarışmacılar zamanla yarışırken bir yandan da eleme stresiyle başa çıkmaya çalıştı. İlk etapta yemeğini ocakta bıraktığı için tabağı değerlendirmeye alınmayan Çağatay’ın bu sefer de yemeğinde limon kullanmayı unutması dikkatlerden kaçmadı.

Verilen sürenin sona ermesinin ardından yapılan değerlendirmede tabağı en çok beğenilen yarışmacı Fatma Nur oldu ve geriye Kaan ve Çağatay kaldı. Son değerlendirme ile bu hafta elenerek MasterChef Türkiye’den giden isim Kaan oldu.