Magazin MasterChef MasterClass’ı kim kazandı? 29 Eylül MasterClass ödülü ne? İşte bu haftanın eleme adayları

MasterChef MasterClass’ı kim kazandı? 29 Eylül MasterClass ödülü ne? İşte bu haftanın eleme adayları

Paylaş
MasterChef MasterClass’ı kim kazandı? 29 Eylül MasterClass ödülü ne? İşte bu haftanın eleme adayları

MasterChef’in 29 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 86. Bölümünde yine bir MasterClass heyecanı yaşandı. Somer Şef’in verdiği eğitiminin ardından üç etap şeklinde gerçekleşen yarışmanın sonunda ise MasterClass’ı kazanan yarışmacı harika bir ödüle sahip oldu. Peki, dün akşam MasterChef MasterClass’ı kim kazandı? 29 Eylül MasterClass ödülü ne? İşte detaylar…

TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye’de haftanın eleme adaylarının belli olmasının ardından MasterClass heyecanı yaşandı. Somer Sivrioğlu’nun kendi restoranında yarışmacılara verdiği eğitimin ardından bu sefer tüm yarışmacılar MasterClass ödlünü kazanmak için mücadele etti. İşte 29 Eylül MasterChef MasterClass oyununda yaşananlar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

MasterChef’te er hafta düzenlenen MasterClass oyunları hem yarışmacılara hem de izleyicilere farklı bir heyecan yaşatmaya devam ediyor. Hafta içi dokunulmazlık oyununda takım halinde ter döken yarışmacılar, MasterClass’ta ödülü kazanmak için bireysel yarışıyor.

29 Eylül Perşembe akşamı MasterClass Somer Sivrioğlu’nun restoranında yapıldı. Somer Şef ilk olarak yarışmacılara vejetaryen Türk mutfağı ürünlerini tanıttı. Ardından yarışmacılar MasterClass eğitiminde öğrendikleri ile batırık tabağı hazırladı.

Üç etap olarak gerçekleşen yarışmanın ikinci etabı ise bilgi yarışması şeklinde oldu. Üçüncü turda ise tüm yarışmacılar vegan tabaklar hazırlayarak şeflerin beğenisini almaya çalıştı.

Mehmet, Danilo ve Somer şefler, 18 yarışmacının tabaklarını değerlendirdi ve ilk üçe Kaan, Tayfun ve Çağatay kaldı.

Haberin Devamı

Yapılan değerlendirme ile de gecenin sonunda 29 Eylül MasterClass ödülünü kazanan yarışmacı Tayfun oldu.

29 EYLÜL MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE?

29 Eylül akşamı MasterClass’ın birincisi olan Tayfun 3 arkadaşıyla birlikte gidebileceği muhteşem bir spa ödülü kazandı.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bu haftanın elem adayları, Fatma Nur, Kaan, Çağatay ve Görkem oldu.