Magazin MasterChef’te dün akşam dokunulmazlığı kim aldı? 20 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayı oldu, potaya kim girdi?

MasterChef’te dün akşam dokunulmazlığı kim aldı? 20 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayı oldu, potaya kim girdi?

Paylaş
MasterChef’te dün akşam dokunulmazlığı kim aldı? 20 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayı oldu, potaya kim girdi?

MasterChef’te dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Gamze ve Vural’ın kaptanlıklarında oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım dokunulmazlığı alarak rahatlarken, kaybeden takımdan iki isim eleme adayı olarak potaya girdi. İşte 20 Eylül 2022 Salı akşamı MasterChef Türkiye’de yaşananlar…

MasterChef’te dün akşam mavi takım ve kırmızı takım Türkiye’nin farklı yörelerine ait 9 çeşit köfte tabağı hazırlayarak dokunulmazlık oyununu kazanmak için ter döktü. Oyunun başında takım kaptanları ve yarışmacılar ayrıldı, sonrasında farklı köfteleri yapmaları için takım kaptanları kendi takımlarından yarışmacıları seçti. Peki, MasterChef’te dün akşam dokunulmazlığı kim aldı? 20 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayı oldu, potaya kim girdi? İşte detaylar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DÜN AKŞAM DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef’te dün akşam (20 Eylül Salı) haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın başında Mehmet, Danilo ve Somer şefler ilk olarak yarışmacıları üst kata alırken mavi takımın kaptanı Gamze ve kırmızı takımın kaptanı Vural aşağıda kaldı.

MasterChef Türkiye’nin bu bölümünde farklı bir konsepte imza atıldı ve şefler takım kaptanlarından Pideli köfte, Akçaabat köfte, Abdigör köfte, Islama köfte, Kadınbudu köfte, Sivas köfte, Tekirdağ köfte, Şiş köfte, İnegöl köfte olmak üzere 9 çeşit köfte istediklerini belirtti.

Her köftenin yanında salata, püre, pide gibi farklı sunumlar da istediklerini belirten şefler takım kaptanlarından her köfte için bir yarışmacı seçmelerini istedi. Böylelikle 9 çeşit köfte için mavi ve kırmızı takımdan yarışmacılar ikişerli gruplar halinde yarıştı.

Haberin Devamı

Verilen sürelerin sona ermesinin ardından yapılan tadım testlerine göre dün akşam dokunulmazlığı kazanan Gamze’nin kaptanlık yaptığı mavi takım oldu.

20 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI OLDU, POTAYA KİM GİRDİ?

Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Şefler bu etapta yarışmacılardan tuzda balık yapmalarını isterlerken en iyi tabağı hazırlayan üç isim Ayaz, Atike ve Tolga oldu. Şeflerin yaptığı son değerlendirmede ise kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Tolga oldu.

Tolga ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’u seçti. İkinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda Görkem oldu.