Magazin MasterChef’te dünkü dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye 22 Eylül eleme adayı kimler oldu? Potaya kim girdi?

MasterChef’te dünkü dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye 22 Eylül eleme adayı kimler oldu? Potaya kim girdi?

Paylaş
MasterChef’te dünkü dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye 22 Eylül eleme adayı kimler oldu? Potaya kim girdi?

MasterChef’te dünkü dokunulmazlık oyunu için Diyarbakır yöresinin yemekleri yapıldı. Dış çekim yapılan bölümde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları haftanın son dokunulmazlık oyununda eleme potasına girmemek için kolları sıvadı. İzleyicilerin heyecanla izlediği ilk etabın sonunda bir takım dokunulmazlığı alırken diğer takım ikinci etapta bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Peki MasterChef Türkiye 22 Eylül eleme adayı kimler oldu? Potaya kim girdi? İşte yanıtı…

MasterChef Türkiye’de dün akşam haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu hafta ilk dokunulmazlığı mavi takım, ikinci dokunulmazlığı ise kırmızı takım kazanmış iki gecenin sonunda Görkem, Fatma Nur, Burak ve Çağatay eleme adayı olarak potaya girmişti. Peki MasterChef’te dünkü dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef Türkiye 22 Eylül eleme adayı kimler oldu? Potaya kim girdi? İşte dün akşam MasterChef’te yaşananlar…

Haberin Devamı

MASTERCHEF’TE DÜNKÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef’te 22 Eylül akşamı dokunulmazlık oyunu Diyarbakır’da oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler doğal olarak yarışmacılardan Diyarbakır yöresine ait yemekler yapmalarını istedi. Verilen sürenin ardından tadım yapan şefler tabakları teker teker değerlendirdi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım eksiksiz olarak kazandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 22 EYLÜL ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla kırmızı takım yarışmacıları bu sefer de bireysel dokunulmazlık oyunu için ocak başına geçti. Kırmızı takımda en başarılı tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Ayaz oldu. Ayaz ilk eleme adayı olarak Vural’ı seçti. Kırmızı takım içerisinde yapılan oylama ile gecenin ve haftanın son eleme adayı Atike oldu.

Haberin Devamı

Böylelikle bu haftanın ele potasında Görkem, Fatma Nur, Burak, Çağatay, Vural ve Atike yer aldı.