Magazin MasterChef’te eleme adayı dün akşam kim oldu? 27 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim aldı, potaya kim girdi?

MasterChef’te eleme adayı dün akşam kim oldu? 27 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim aldı, potaya kim girdi?

Paylaş
MasterChef’te eleme adayı dün akşam kim oldu? 27 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim aldı, potaya kim girdi?

TV8 ekranları dün akşam yine MasterChef dokunulmazlık oyunu heyecanına sahne oldu. Yeni takımların oluşturulmasının ardından Çağatay’ın kaptanlığında mavi takım, Ayaz’ın kaptanlığında da kırmızı takım dokunulmazlığı almak için ter döktü. Kebap düellosunun yapıldığı gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan iki isim eleme adayı oldu. Peki, 27 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim aldı, potaya kim girdi? İşte yanıtı…

MasterChef Türkiye’de 27 Eylül Salı akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Türkiye’nin en sevilen kebaplarının yapıldığı gecede yarışmacılar düello şeklinde yarışırken gecenin sonunda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tabakları değerlendirdi. Dokunulmazlığı kaybeden takımın yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yeniden ocak başına geçerken gecenin sonunda iki yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. İşte 27 Eylül Salı akşamı MasterChef Türkiye’de yaşananlar…

Haberin Devamı

27 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

27 Eylül Salı akşamı MasterChef Türkiye’de Mehmet, Danilo ve Somer şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan ağızları sulandıran kebaplar yapmalarını istedi. Yarışmacılar birbirinden farklı yörelere ait birbirinden farklı lezzetlere sahip kebapları yaparken heyecanlı anlarda ekranlara damga vurdu.

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları kebapları hazırlamak için kolları sıvayarak ocak başına geçerken oyunda kopya krizi yaşandı. Mavi takım yarışmacılarından Fatma Nur peçeteye yazdığı tarifi elden ele takım arkadaşı Atike’ye ulaştırmaya çalışırken olup bitenler Mehmet Şef’in gözünden kaçmadı.

Kopyayı yakalayan Mehmet Şef bu durumun sorunlusunu araştırırken Fatma Nur suçunu itiraf etti. Fatma Nur kendinden başka kimsenin suçu olmadığını belirtse de tarifi bilerek Atike’ye ulaştırmaya çalışan Tayfun da oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Bununla birlikte patlıcan ve Urfa kebapları da pişmediği için değerlendirmeye alınmadı.

Verilen sürenin sonunda ardından jüri üyeleri tarafından yapılan tadımların sonucunda 27 Eylül akşamı dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

Tüm bu yaşananların ardından Danilo Şef, MasterChef Türkiye tarihinde ilk defa bir oyunda üç yemeğin değerlendirilmediğine dikkat çekti. Somer Şef ise 'Ne kadar rizotto, suşi, yabancı ürün yaparsanız yapın, her zaman sizden istenen de bizim yemeklerimiz olacaktır. Kendi yemeklerinizi yapın, kendi yemeklerinizle gurur duyun!'' ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF’TE ELEME ADAYI DÜN AKŞAM KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım ikinci etapta bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bu turda Somer Şef’in imza yemeği Singapur noodle yapan yarışmacılardan sadece Kaan ve Çağatay’ın tabağı başarılı bulundu.

Yarışmacıların bu durumuna öfkelenen Mehmet Şef, 'Bir daha böyle yemek yemek istemiyoruz!'' ifadelerini kullanırken, Somer Şef, Dünya mutfağından gelen tabağı çıkaramayan yarışmacılara, ''Seçim yapmakta çok zorlandık. Alt sınırdan bile kabul edilecek yemek sayısı sadece 2. İnşallah bu tarz yemekleri sizlerden görmeyiz. Sizden istediğimiz ufak tefek oyunlara harcadığınız zamanı yemeklerinize harcamanız.'' Dedi.

Haberin Devamı

Tüm yaşananların ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan Çağatay ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’un adını söylerken ikinci eleme adayı ise takım içinde yapılan oylama ile Kaan oldu.