Magazin MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Instagram adresi ne?

MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Instagram adresi ne?

Paylaş
MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Instagram adresi ne?

MasterChef Fatma Nur hiç şüphesiz MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalar ile gündeme gelen genç yarışmacı hazırladığı kopyayı takım arkadaşına vermeye çalışırken Mehmet Şef’e yakalanmıştı. Peki MasterChef Fatma Nur kimdir? Fatma Nur Uçar kaç yaşında ve nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Instagram adresi ne? İşte detaylar…

Fatma Nur Uçar, MasterChef Türkiye 2022 seçmelerinde, ana kadroya girmeyi başaran sekizinci yarışmacı olmuştu. Kendini sushi sanatçısı olarak tanıtan MasterChef Fatma Nur yaşadığı polemiklerle ve girdiği eleme potalarından çıkmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. İşte Fatma Nur Uçar’ın özel hayatına ilişkin merak edilen detaylar ve Instagram adresi…

Haberin Devamı

MASTERCHEF FATMA NUR KİMDİR?

MasterChef Fatma Nur 23 yaşında ve yarışmaya Fethiye’den katılıyor. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının ilk turunda hazırladığı sushi tabağı ile şeflerden üç evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı. İkinci turda hazırladığı balık çorbasıyla rakiplerini geride bırakan Fatma Nur Uçar ana kadro seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Masterchef Türkiye'nin ana kadro seçmelerinde, ilk turda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yarışmacılardan istediği aşureyi en iyi hazırlayan yarışmacılar arasında yer alan Fatma Nur, ikinci etapta sardalya ana ürünüyle hazırladığı yaratıcı tabakla MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna dahil olan sekizinci yarışmacı oldu…

FATMA NUR UÇAR NE İŞ YAPIYOR?

Mutfak ile 10 yaşındayken ilgilenmeye başladığını belirten Fatma Nur Uçar Muğla Fethiye’de bir otelde sushi şefliği yapıyor.

Haberin Devamı

MASTERCHEF FATMA NUR’UN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Fatma Nur Uçar sosyal medya platformu Instagram’da @fatmanurucarofficial kullanıcı adıyla yer alıyor ve genç yarışmacının 27.1K takipçisi var.

“DOĞUŞTAN KALÇA ÇIKIĞIM VAR”

Fatma Nur Uçar yarışmanın 24. bölümünde turu geçtiğini öğrenince gözyaşı dökmüş ve "Sanırım benim de hayatımda güzel bir şeyler olmaya başladı" demiş ve duygularını şu şekilde anlatmıştı:

"Çok uzun zamandır mutluluktan ağlamıyordum. 23 yaşındayım, hayatımda belki bir ya da iki defa mutluluktan ağlamışımdır. Doğuştan kalça çıkıklığım olduğu için 3 santim kısalık. Bu hiçbir yerde engel olarak geçmiyor. Ama herkes beni gördüğünde şunu söyledi: Bu bacakla mı çalışacaksın, bu bacakla mı şef olacaksın... Her girdiğim yerde ne yapabilirsin ki, deyip sonra bütün şeflerimin gelip tebrik ederim lafını defalarca duydum. Herkes gördü ki 3 santim kısalık hiçbir şeye engel değilmiş. Arkamdan topal diye konuşan herkese büyük bir cevap olsun. Hep karşı çıktılar. Hep mani oldular. Ama ben kazandım"