Magazin MasterChef’te eleme adayları belli oldu! Dün akşam kim potaya girdi, dokunulmazlığı kim kazandı? 28 Eylül MasterChef eleme adayları kimler?

MasterChef’te eleme adayları belli oldu! Dün akşam kim potaya girdi, dokunulmazlığı kim kazandı? 28 Eylül MasterChef eleme adayları kimler?

Paylaş
MasterChef’te eleme adayları belli oldu!  Dün akşam kim potaya girdi, dokunulmazlığı kim kazandı? 28 Eylül MasterChef eleme adayları kimler?

MasterChef’te 28 Eylül’de oynanan dokunulmazlık oyununda haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adayları belli oldu. Bir önceki gün oyunda dokunulmazlığı kırmızı takım kazanmıştı. Dün akşam Mehmer, Danilo ve Somer şefler mavi ve kırmızı takımdan 5 farklı yemek yapmasını istedi. Ancak bu sefer yarışmacılar yemeklerini 0 atık konsepti ile hazırladı. Hem en güzel tabağı çıkarmak hem de en az atığı çıkarmak için ter döken yarışmacılardan ikisi ise gece sonunda elem potasına girdi. İşte 28 Eylül akşamı MasterChef’te yaşananlar…

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. 28 Eylül’de oynanan dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım 5 farklı yemek hazırladı. Aynı zamanda verilen sürenin sonunda en az gıda atığına sahip takıma fazladan iki puan daha verildi. İlk dokunulmazlık oyununun ardından ilk eleme adayları Fatma Nur ve Kaan olmuştu. 28 Eylül Çarşamba akşamı MasterChef’te iki yarışmacı daha eleme potasına girdi…

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE DÜN AKŞAM DOKUNUMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu mavi ve kırmızı takımdan soğuk başlangıç, çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir menü hazırlamalarını istedi. Hem lezzetiyle hem de görseliyle dikkat çeken bir menü isteyen şeflerin bu menüyle ilgili bir kuralları daha oldu.

Şeflerin verdikleri talimatlara göre hazırlanacak menüler sıfır atık kuralına göre hazırlandı. Sadece Türkiye değil dünyanın geleceği için de israfı azaltmanın önemine dikkat çeken şefler en az organik atık çıkaran takıma fazladan iki puan daha vereceklerini açıkladı.

Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları önce verilen süre içerisinde aralarında hangi menüyü çıkaracaklarını planladı sonrasında ise seçilen yarışmacılar daha az atık çıkarmak için yapacakları yemeklere göre malzemeleri aldı.

Haberin Devamı

Verilen sürenin sonunda hazırlanan menülerin değerlendirilmesiyle dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım oldu.

28 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Kırmızı takımın dokunulmazlığı kazanmasının ardından mavi takım kendi aralarında bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bu turda mavi takımdan zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği hazırlayan Büşra bireysel dokunulmazlığı kazanırken ilk eleme adayı olarak Çağatay’ın adını söyledi. Takım içinde yapılan oylama ile de haftanın dördüncü eleme adayı Görkem oldu.